Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak szerintem volt jogtalan?...

Csak szerintem volt jogtalan? Ugye hogy fel kellet volna vegyenek? (Nincs hosszú i betű a billentyűmön) 16/f

Figyelt kérdés
Szóval szivritmus zavarom van és peacemakerem is de terhelhető vagyok teljes mértékben ezt az orvosom mondta aki műtött 4 éves koromba és 11 éves koromba is ő cserélte ki a peacemakerem 18 éves koromba lesz legközelebb de ez mellékes.Szóval felvettek Mezőgazdasági Szakközépiskolába és amikor mentem orvosi alkalmaságira és onnan elkűldtek mivel nekem peacemakerem van de hiába mutattam nekik a papirt hogy végezhetek fizikai munkát de azért is elutasitottak.Már utána késő volt máshova beiratkozni a többi iskolához meg nem volt meg az átlagom.Speciális iskolába küldtek aval az indokkal hogy mennyire szivbeteg vagyok közbe nem is mert testépitek már 14 éves korom óta amire az orvosom is igent mondot hogy maximálisan terhelhetem magam csak olyan munka helyen nem dolgozhatok ahol magas feszültség van.Nem lehet hogy azért nem vesznek fel mert látták hogy fej tikkem is van és beszédhibám? Azt nem hiszem mert a testvérem barátja akivel most együtt van ott végzet mondta hogy eltitkolták egy gyereknek hogy pszichés betegsége van (viselkedés zavar) és mindenkibe bele köt ezért minden nap megverik.Mondta hogy ott nem akarnak semmiért sem felelősséget vállalni.Most fogok 10.be menni de még mindig zavar valamennyire hogy betegekel vagyok körül véve de legalább nem b'sztatnak semmivel.Pórbáltak a legnormálisabb osztályba berakni de hát ezeknek is van valami kis kattanásuk.Gondolom azért nem vettek fel márt látták hogy selejt vagyok és elkűltdtek olyan iskolába ahova való vagyok....
2016. júl. 5. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Megvizsgált az orvosuk. JOGA VAN NEMET MONDANI a pacemaker miatt illetve minden más miatt akkor is ha a te otvosod engedélyezte. Ha ő úgy érzi kockázattal járt volna számukra a felvételed, elutasíthatnak.
2016. júl. 5. 08:35
 2/10 A kérdező kommentje:
De speciálisba küldeni?? Ajh alig várom hogy leteljen ez a 2 év és elvégezem a szakmát utána vissza nem megyek oda
2016. júl. 5. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt így utólag elég nehéz bizonyítani, hogy az iskola jogosan járt el vagy sem.

Viszont ha a tesód barátjának sincs jó véleménye arról az iskoláról, illetve most már neked se, ne is akarj oda menni, nem ér annyit. És főleg ne érezd magad selejtnek, mert nem vagy az.

2016. júl. 5. 08:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó az a iskola csak nem vállalnak felelőséget semmiért és minden idiótának eltitkolják a betegségét.Jó lett volna oda menni mert egy csomó haverom oda ment "tanulni" mert hát ott szinte bármit meg engednek.Jó itt is csak itt betegek is vannak
2016. júl. 5. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem az iskola küldött speciális iskolába. Ők nem mondhatják meg, hova iratkozz be.
2016. júl. 5. 08:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem de már csak oda vettek fel
2016. júl. 5. 09:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg a nyáron átmenni valahová.
2016. júl. 5. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
erről nem a suli tehet
2016. júl. 5. 09:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Áh nem akarok már átmeni legalább itt nem b'sztat senki a betegségem miatt.Itt se szeretek lenni de legalább nem b'sztatnak
2016. júl. 5. 09:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Szóval ezt a pár évet ki kell birnom valahogy aztán ennyi
2016. júl. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!