Úgy lehet hatékonyan angolt tanulni ha filmet angolul nézek? Angol felirattal persze.
Figyelt kérdés
2025. febr. 5. 18:55
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Sokat segít, de nem fejleszt minden készséget.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Jobb, mint magyarral, de rosszabb, mint felirat nélkül, érdemes tréningezni magad felirat nélkülivel is.
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Nyilván segít, de önmagában ettől nem tanulsz meg angolul. Bárcsak ilyen egyszerű lenne a nyelvtanulás
Kapcsolódó kérdések:
Hogy tudok jobban angolul megtanulni ha eredeti nyelven nézem angol felirattal vagy ha eleve angol szinkronnal nézem a sorozatot?
Az lenne jó ha mindkettőt látnám egyszere de arra nincs lehetőség.
Valahol meg tudom nézni az Aranyhajat angolul angol felirattal?
Valamint ha tudnátok olyan oldalakat ajánlani ahol lehet nézni angol nyelven angol felirattal filmeket sorozatokat meséket azért hálás lennék🤗
A "How is she?" valóban azt jelenti, hogy "Hogy van?"? Angolul, magyar felirattal nézek egy amerikai filmet.
Angol felirattal is megnéztem, és tényleg azt mondják. Bár úgy összességében sok olyan dolog van, ami nagyon eltér az iskolában tanult angoltól. Ha amerikai angolt akarok tanulni, azt hol tudok? Tényleg nem az iskolában tanulunk meg jól beszélni?
A netflixen angol szinkron+angol felirattal a nullàròl 1èv alatt meglehet tanulni folyèkonyan angolul?
Sokan azt mondjàk hogy inkább erőltetni kell mint hogy magyar felirat Mert elvileg ha angol szinkron ès angol felirattal nèzük 1hònap utàn màr èrteni fogjuk igaz ez?
Ha angolul nézzek sorozatokat szókincs fejlesztési célal azt erdemesebb angol felirattal nezni?
Ugy vettem eszre hba netflixen/hbo maxon sajnos a magyar felirat nem mindig ugyanaz mint amit mondanak angolul...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!