Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy hívják azt a foglalkozást...

Hogy hívják azt a foglalkozást magyarul, akinek az a dolga, hogy pénzt szerezzen a munkahelyének?

Figyelt kérdés
Nem adománygyűjtés, mert a fordító szerint az, tudom, hogy van rá másik szó is, angolul fundraiser végül is, mi az magyarul?

okt. 30. 17:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én olyan szinten allergiás vagyok az ilyen felnőtt dolgokra, hogy az engem is meglep, hogy emiatt megjegyezni sem tudom a kérdéseiteket neki, de majd felolvasom neki csütörtökön, bár akkor gyorsan fel is kell írnom, mert elfelejtetem a válaszát...

Szerintem ezzel el fog menni a két óra.

Mivel nem angol az önéletrajz eredeti nyelve, nem hiszem, hogy segítene bárkinek is itt az eredeti, de amúgy szó szerinti fordításban pénzbeszerzés, de szerintem magyar önéletrajzba ilyen nincs, ezért fontosak a részletek, hogy milyen cégeknek vagy szervezeteknek szerzett pénzt, ugye?

nov. 3. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
"A regisztrációkor (...) nyilatkoznod arról, hogy elmúltál már 16 éves" - kezdem azt gyanítani, hogy kamuztál a fenti nyilatkozatkor...
nov. 3. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ugye, ha valaki labdával játszik, akkor se mindegy, hogy ő kézilabdázó, kosárlabdázó, röplabdázó, focista, rögbizik, golfozik, teniszezik, vagy biliárdozik. Na pont ilyenek ezek a különbségek.
nov. 4. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Grants Officer - Támogatási ügyintéző/tisztviselő
nov. 6. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!