Mire jó ha valakinek van 3 vagy több középfokú nyelvvizsgaja?
Figyelt kérdés
nov. 1. 09:39
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Semmire
Felesleges ezért hajszolni. Max ha kamionos vagy és több országban jársz jól jöhet, de egyébként meg az angolt mindenhol megértik.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Maga a nyelvvizsga semmire sem jó, a nyelvtudás pedig hasznos lehet. Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Hát ha kapsz bérpótlékot utánuk akkor megéri, egyébként nem hiszem, de jó ha az ember sok nyelvet beszél
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Semmire. Az egyetlen dolog, amiben gimisként kiemelkedő voltam, az a nyelvérzékem volt. Angolból C1, németből, franciából, és latinból B2 nyelvvizsgát tettem, latinból, és németből OKTV döntőbe jutottam. Végül a szüleim unszolására, meg mert beláttam, hogy ezzel nem fogok tudni pénzt keresni, nem nyelvészeti szakra mentem, hanem nemzetközi gazdálkodásra. Aztán ezerszer átkoztam magam, hogy a nyelvek mellett, vagy helyett nem tanultam emelt szinten matematikát, mert az egyetemi matek nagyon nehezen ment.
5/9 anonim válasza:
A világon semmire azon kivül, hogy megérted azt a nyelvet,ha odajutsz ahol bezsélik...Azon kivül ma csak hátrány a tudás.Ismerősöm nyelkvtanár, 7 nyelvet ismer,tud, s nem tud megélni, nincs állása, mert ma nyelvvizsga nemm kell, s nincs tanítvány.Már senkit nem érdekel sajnos a tudás.Sajnos tömegben-iskolában -nem tud tanítani, egyéb betegség miatt, az otthon nyelvtanítás meg szinte megszűnt, bármilyen ismert, s jónevű is...sajnos
6/9 anonim válasza:
Én imádok utazni,nagyon sok helyre eljutottam,és az angol nyelvtudásom nagyon jól jött mindenhol,pedig nem vagyok perfekt.Sajnálom,h nem beszélek jobban,és több nyelven,mert az olasz nagyon tetszik,de akárki akármit mond,munka mellett képtelenség nyelvet tanulni intenzíven,mert mire du5fele végzek-mint a legtöbb dolgozó ember-,már nincs agyam a tanuláshoz,hétvégén meg érdekesebb programok is vannak+pihenni is kell vmikor!A lényeg,h aki sokat utazik,annak az angol nagyon hasznos tud lenni,mert szinte bárhol a világon boldogulsz vele.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Én régen még azt tanultam: "Ahány nyelv, annyi ember." :)
Minden nyelvvel önkéntelenül megismerem annak a nép kultúráját, irodalmát, szokásait.
Így szélesebb rálátásom lesz a világra. :)
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Nyelvpótlékot kapsz minden nyelv után.
Nyugati nyelvek után kötelező, orosz után adható.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Nyelveket tudni jó.
Hogy lehet itt valaki annyira bunkó, hogy a tudást nem értékeli?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!