Melyik a leghatékonyabb árérték arányban legjobb és adatvédelmi szempontból legmegbízhatóbb nyelvtanulós applikáció? Beszédgyakorlás, kommunikáció lenne a cél

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tanulni szeretnék, nem pedig olyan szolgáltatásért fizetni, ahol nem történik valódi fejlődés.
Nekem már egy ideje esedékes a matek érettségi vizsga, de nem tudom, hogy melyik weboldalon lenne érdemes tanárt keresni és mivel minél hamarabb leakarom tenni így a ti véleményeteket kérném segítségül. Válaszotokat előre is köszönöm szépen.
Kihagyok egy évet érettségi után és nem akarom hogy a tanulástól elszokjak. Nyelvet fogok tanulni, a 2. nyelvvizsgámra készülök, de úgy érzem ez nem elég. Melyik tanfolyamot ajánljátok, ami nem veszne kárba és a jövőre nézve is hasznos? Online lenne a legjobb vagy...
És esetleg tudnátok-e ajánlani egy ugyan olyan jó értelmező szótárt is (természetesen angol nyelven)? Már több angol szótárt kipróbáltam a neten, de nem igazán tudok düllőre jutni velük.
A 888 kérdés és 888 válasz megvan, ezt a könyvet nagyon szeretem. Van esetleg egyéb könyv, amire érdemes beruháznnom? Szituációkat tartalmazó könyvet érdemes megvenni? Mert a nyelvtanárom azt mondta, felesleges ilyenre kiadni a pénzt. A neten sok szituáció van fenn.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!