Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol emelt érettségi szóbeli...

Angol emelt érettségi szóbeli tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most fogok beiratkozni valamelyik suliba de a szóbelitől félek. Tudnátok írni saját sztorikat, nektek hogy ment, miket kérdezgettek, hány % lett, milyen témákról kellett beszélnetek, stb.?

A dunaharaszti Baktay vagy a ráckevei Ady gimiben akik érettségiztek azoknak főleg várom a válaszait! :)

szept. 3. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Ha tényleg megy az angol akkor konkrétan ne aggódj semmi miatt se, én tanulás nélkül ötösre szóbeliztem. Nem néztem át a tételeket meg nem dolgoztam ki pedig kellett volna, de anélkül is meglett:-) ne parázz rá, a legrosszabb amit tudsz ilyenkor tenni az az hogy félsz. Nézd át a tételeket, gondolkodj róla magadban angolul, és menni fog. Kb. 15 percet kell a húzott tételeidről dumálni, és interaktálnak veled a vizsgáztatók szóval nem csak neked kell fecsegni folyamat. Meglesz:)
szept. 3. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Mindegy, hogy ki melyik gimiben érettségizett, mindenhol ugyanolyan, és minden suliban mindig más és más tanárokból áll össze a vizsgabizottság.
szept. 4. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Emelt biológia szóbeli, tapasztalatok?

Holano megyek szóbelizni bioszból, rettenetesen félek, nem csak a teljesítményem miatt, hanem a vizsgáztatók miatt is, mennyire lesznek kedvesek-nem kevesek, letorkollanak-e, ha mondok valamit rosszat. Van tapasztalatotok?

Érettségizett e már valaki az Eötvös József gimnáziumban? Ha igen, milyen tapasztalatokkal rendelkezik?

Májusban fogok biológiából emelt szinten érettségizni ott. Főleg a szóbeli vizsga aggaszt, nem tudom, hogy mennyire szigorúak, illetve segítőkészek ott a tanárok. Ha valakinek van már hasonló tapasztalata ezzel a gimivel, kérem, válaszoljon.

Mennyi pontot vonnak le a vizsgáztatók az angol emelt szóbeli témakifejtésnél, ha szinte csak személyes tapasztalatokról adnak a diákok beszámolót?

Túl vagyok már az írásbeli és a szóbeli vizsgán is, eddig 101 pontom van a 120-ból, ez ~84%, de a végeredmény úgy érzem gyengébb lesz, mert nagyon izgultam és nehéz témákat kaptam. Az interjú része nem volt annyira vészes, de a vitában a tetoválás ellen érveltem és...

Középszintű biológia érettségi tapasztalatok?

Mindenféle tapasztalat és élmény érdekel. Miből írtatok projektmunkát, ha ezt választottátok? Milyen szóbeli tételeitek voltak? Mennyire volt nehéz az írásbeli?

Mennyire nehéz a felsőfokú német nyelvvizsga? Mennyit kell rá tanulni? Tapasztalatok? Mennyi idő, mennyi tanulás naponta? Csak a szóbeli érettségi...

igazából mindig is 5-ös voltam, de most az emelt német írásbeli érettségit eléggé elrontottam (nagyon görcsöltem), de akarok kifogásokat keresni, nem sikerült, csak 51,6666%-os lett. Az emelt szintű érettségi nehezebb mint a középszintű nyelvvizsga, szóval akkor kb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!