Benwhishaw kérdése:
Jól írtam németül?
Figyelt kérdés
segítenétek kijavítani a hibákat a német írásomban nagyon fontos lenne! Ich habe eine schwester.Si ist 15 jahre alt.ich lerne Umweltschutz und Wasermanagment.Ich habe einen hund.Wem ich sehr liebe. ide szeretném még azt írni h sokat foglalkozom vele de nem tudom hogy kéne.Ich würde gern lange zeit in deutschland von zu studieren.(azt szeretem volna írni hogy régóta szeretnék németországban tanulni) Ich mag Fahrrad fahren.Meine Freundin ins Kino gehen.Ich liebe es, zu gehen und wandern.2014. máj. 7. 09:43
1/4 anonim válasza:
A főneveket (Schwester, Jahre) ne felejtsd el nagy kezdőbetűvel leírni -
Ich habe eine Schwester. Sie ist 15 Jahre alt.
Ich lerne Umweltschutz und Wassermanagement. Ich habe einen Hund. Den ich sehr lieb habe. Ich beschäftige mich viel mit ihm (sokat foglalkozom vele).
Ich würde gern in Deutschland studieren.
Ich mag Fahrrad fahren un dmit meiner Freundin ins Kino gehen. Ich mag noch laufen und wandern.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm lehetne még egy kérésem?
2014. máj. 7. 09:55
4/4 anonim válasza:
Ich habe einen Hund. Den ich sehr lieb habe.
------------
Ebböl a két mondatból csinálj egyet. Így:
Ich habe einen Hund, den ich sehr lieb habe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!