Mit jelent ez a 2 mondat?
1. Informal Tutoring is a service that both Professional Teachers and Community Tutors can provide. Informal Tutoring should be based on the student's requests, and requires less preparation.
2. Professional Lessons is a service that only Professional Teachers can provide on italki. Professional Lessons should be the equivalent of an offline language class.
Látom elég régóta nem írt senki már egy párszor megnéztem a kérdésed de direkt nem írtam le az én fordításom/válaszom mert jönnek mindig a kötözködők...... de mivel eddig nem írt senki ezért le írom az én verziómat.
1.Az Informal Tutoring ("nem hivatalos oktatás") egy szolgáltatás amit hivatásos tanárok és közösségi oktatók is nyújthatnak. Az Informal Tutoring-nak a diák kérésein/kívánságain kellene alapodnia. Kevesebb előkészületet igényel.
2. Professional Lessons ("hivatásos órák") egy szolgáltatás amit csak profi tanárok adhatnak/tarthatnak/nyújthatnak az italk-on. A Professional Lessons-nek egyenlőnek kellene lenni az offline ("nem internetes") nyelvi osztállyal.
kösziszépen! :)
a kötözködők menjenek egy melegebb éghajlatra ;)
szuper vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!