Angol után mit tanuljak?
Figyelt kérdés
A németet nem szeretem. Pszichológus leszek, így az angol az alap. De szeretnék még egy nyelvet felsőfokon elsajátítani. Mit lenne érdemes tanulnom?
Spanyol, olasz, francia?
Nem vágnék bele olyan nyelvbe, amit nem tudok néhány éven belül felsőfokra fejleszteni, mert esetemben semmi értelme japánul vagy arabul, vagy ógörögül tanulnom, mivel terápiát úgy sem fogok ilyen nyelven tartani, legalábbis jó eséllyel nem. Viszont angol mellé kéne még valami "hasznos", már amennyire az lehet.
Szerintetek minek lenne értelme?
2016. jún. 22. 22:02
2/5 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam még. :)
2016. jún. 22. 22:13
3/5 Eszter76 válasza:
Szláv nyelvek? Sok szláv él a környező országokban, és dolgozni is jönnek - talán pszichológus is kell nekik. :-) Oroszul sokan tudnak közülük, de más szláv nyelvnek is lehet értelme.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is valami skandináv nyelv lenne jó ötlet, azoknak van pénzük pszcihológushoz menni a bajaikkal. És a nyelv se nehéz, a dánban pl. nincs igeragozás, két igenem van, nem nehéz.
5/5 anonim válasza:
Bocsánat, kétféle nemű főnév van, ésazt se kell olyan idétlenül ragozni, mint a németet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!