Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mik a tapasztalatok ECL...

Mik a tapasztalatok ECL nyelvvizsgáról?

Figyelt kérdés
Ősszel szeretnék menni középszintű nyelvvizsgára és ezt a típust szemeltem ki magamnak. Személyes tapasztalatok, felkészülésmód... Ki hogyan élte meg?

2016. júl. 3. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ott csináltam a középfokot és a felsőfokot is.

Szerintem nem volt nehéz, a középtől nagyon féltem, arra úgy ahogy még készültem is. A felsőfokra abszolút nem készültem, 80% fölött mentem át.

Maga a vizsga szerintem jó, bár ugye azoknál a feladatoknál vigyázni kell, ahol a megoldáshoz betűjelet kell írni, hiszen ha javítod, az automatikusan hiba. A szövegalkotós feladatok is tetszettek, mindegyiknek volt éppen aktualitása. A szóbeliken nagyon szimpatikusak a vizsgáztatók, mindent elmagyaráznak a vizsga előtt, magyarul, érthetően (a menetét, etc.). A listening középfokon nagyon reaális, felsőfokon már belekeverik az akcentusokat (bár nem tudom, de melyik szintre mész).

Összességében szerintem nem olyan nehéz, mint amilyennek mondják. :)

2016. júl. 4. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!