Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Elsősegély vizsga tippek?

Gyrosbarnuska94 kérdése:

Elsősegély vizsga tippek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek debrecenbe vizsgázni elsősegélyből. Tudtok tippeket amivel nagyobb valószinűséggel megyek át a vizsgán? Nagyon fosok mert van olyan rész amit nem is vettünk az oktatóval.Hogy zajlik egy ilyen vizsga?

márc. 6. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Melyik részt nem vettétek az oktatóval? Leírom röviden mire figyelj oda ha megmondod.

Egyébként nem kell tőle félni, nem nagyon buktatnak. Nagyon fogalmatlannak kell lenni ahhoz, hogy kivágjanak. Ahhoz, hogy nagyon jól menjen minden sok-sok gyakorlat kell amit az elsősegély tanfolyamon nem tudnak biztosítani és ezzel ők is tisztában vannak. Nagyon alacsony szinten van az elvárás. Menni fog az. Sok sikert!

márc. 7. 00:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Nezd meg az sos elsosegely vizsgatippes videojat [link]
márc. 7. 06:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Bár gondolom már késő, de ne félj, vicc az egész... én paráztam és rengeteget készültem, erre kaptam kb 2 kérdést, meg újra kellett élesztenem... jövök ki üres tekintettel, hogy "minek csesztem el ennyi időt a tanulásra..."
márc. 7. 08:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát.. Meghúztak de sebaj.
márc. 7. 14:46
 5/9 A kérdező kommentje:
A tételnek a B részét nem tudtam
márc. 7. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi volt az?
márc. 7. 15:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Ismertesse a mellkas sérülés főbb tüneteit és ellátását!
márc. 7. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez érdekes, mert laikus szinten a mellkasi sérülést nem nagyon tudod ellátni. Nyilván ha van rajta sebzés, látható vérzés akkor a sebet le tudod kezelni, meg tudsz rá tenni fedőkötést, vannak a mellkas bekötésére is különböző technikák.

Itt igazából ami fontosabb, hogy észrevedd ha bordatörése van, valamint a légmell ami itt nagyon jelentős. De azon kívül, hogy nyugalomba helyezed, és mentőt hívsz mást ezekkel nem fogsz tudni kezdeni.

Tünetek közül a mellkas nyomogatásáta csontrecsegés, erős fájdalom amit meg lehet itt jegyezni. Na meghát a légmellből adódóan légzési nehézség, cianózis.

márc. 7. 15:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Valakinek van valami tapasztalata az itteni vizsgabiztosokkal?
márc. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!