Mérlegképes könyvelő képzésnek van értelme és ha igen, melyiknek?
Figyelt kérdés
Van két diplomám, viszont szakmai tapasztalatom kereken nulla (Két hónapos szakmai gyakot nem számítom), így most nem igazán vesznek fel sehova, nem is hívnak...Az egyik egy matek BSc, a másik egy progtervező infó BSc...
Szerintetek elhelyezkedés és fizu szempontjából, ha elvégzek egy ilyen mérlegképes könyvelő képzéyt, lesz munkám? 😅
Nagyon ki vagyok égve a jelenlegi helyzetemtől...
ápr. 28. 15:55
1/3 anonim 

válasza:

Azért ez két igen erős szak az én olvasatomban. Neked a mérlegképes könyvelő képzés szerintem nem előrelépés lenne, hanem sokkal inkább visszalépés. A képzés ráadásul nagyjából kB. 2 év lenne, amit nem tudom érdemes lenne-e bevállalni jelen helyzetben. Szintén egy olyan terület mint az IT, ami megfelelő szakmai tapasztalat nélkül nehéz az elhelyezkedés és az elején még nem annyira jó a fizu sem. Később fokozatosan lesz itt is jobb a helyzet. Mondjuk nem tudni milyen állásokat keresel, de lehet az IT tudást tolnám fel, akár saját projektekkel vagy rövidebb ráépülő tanfolyammal.
2/3 anonim 

válasza:

Ilyen esetben inkább elmennék mesterre és mellette szakmai diákmelót keresnék, hogy legyen tapasztalatom. Rengetegen szereznek gazdasági diplomát, velük kéne versenyezned OKJ-vel és nulla könyvelői tapasztalattal pályakezdő állásért. Nagyobb hátrányban lennél mint most az ITs munkáknál.
3/3 anonim 

válasza:

Én inkább az informatikában gondolkoznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!