Pénzügyi számviteli ügyintéző képzést hol érdemes elvégezni, Pannon Kincstárnál vagy a Fókusz Oktatóközpontnál?
Ha van tapasztalat másik iskolával kapcsolatosan ahol érdemes elvégezni a pénzügyi képzést szívesen fogadom.
Köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Tíz éve dolgoztam utoljára tb -és bérügyintézőként, szeretném felfrissíteni tudásomat. Melyik könyvet ajánlanátok a sokból, ami példákkal is érthetően magyaráz? Nem olcsóak, nem tehetem meg, hogy valamennyit beszerezzem. Természetesen a jogszabályi változásokat átveszem. Köszönöm, ha segítesz!
Mindkét szakma érdekel, de nem tudom melyiket válasszam. Egyelőre csak az egyiket szeretném elvégezni. Melyik éri meg jobban fizetés és elhelyezkedés szempontjából?
Melyik szakmában érdemesebb elhelyezkedni?
Kedves Olvasó! Idén végzek a kérdésben említett OKJ-s képzéssel. Tanáraim azt mondták, hogy a 2 éves, most már egyetemes képzéssel ugyanezt az emelt szintű végzettséget kapnám, csak más a neve. Ez igaz? Illetve, erről a szakirányból mifelé lenne még érdemes...
Nemrég szereltem fel és most elküldtek ügyintézői tanfolyamra. Több éve van már jogosítványom, de ritkán vezetek. Mire lehet számítani, milyenek a feladatok, mennyire nehéz, meg lehet-e bukni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!