Ki tanult kozmetikát a Pannon kincstárnál? Milyenek az ágazati vizsga kérdés típusok?
Figyelt kérdés
Nem adtak túl sok infót mire számíthatunk. Művtöri is teljes homály :(2025. júl. 29. 21:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire veszik komolyan az ágazati info vizsgak javitasat?
10.osztaly vegerol van szo technikumban. Nem sikerult valami jol a vizsgam. Elmeletbol es gyakorlatbol kulon meg kell kennie 40%nak. Az elmelet fix megvan, de a gyakorlat nem hiszem. En ilyen 35%ra saccolom. Ritkan van olyan hogy valaki megbukik es nem tudom ez azert...
Ágazati alapavizsga informatika, elmélet?
Nekünk pénteken lesz az ágazati, az elmélet jól megy csak nekünk nem mondtak semmit az elméleti tesztről. Milyen nehéz kérdésekre lehet ott számítani?
Technikumba az ágazati vizsgára kapott jegy beleszámít az év végi átlagomba?!
ami alapján kapom majd jövőre az ösztöndíjat
9.osztályos gépjármű mechanikus ágazati mennyire nehéz?
Mennyire nehéz a 9.osztályos ágazati?
Ágazati vizsga!?
Ágazati vizsga után kb mennyi idő volt mire megtudtátok az eredményt? Hogy átmentetek-e? Én ma vizsgáztam kreatív ágazaton. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!