Ha korábban már elkezdtem a KReSz-t online tanulni, de most jelentkezem az iskolák által biztosított ingyenes képzésre, akkor folytathatom a tanulást ugyanazzal a fiókkal ott, ahol abbahagytam, vagy elölről kell kezdenem az egészet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olvastam, hogy ha elvégzem a sulit, utána a Codecoolnál segítenek állást találni. Először egy gyakornoki állás lenne fél évig. Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy mennyire fizetik meg illetve mennyire nehéz a munka, mennyire használják ki az embert? (utólagos fizetést...
próbáltam odatelefonálni a tb intézetbe nem lehet elérni őket, valaki tudja esetleg a választ?
Ha igen, segített? Mik a tapasztalatok?
Például azért, mert meggondoltam magam.
Rendesen fut tableten is?
Olyanokra gondolok, mint bizonyos ösztöndíjak, egyetemi programok (korsóavató, bálok, bulik), versenyek (TDK, OTDK), duális képzés és egyéb szakmai események, pályázatok. Ezekhez szükséges nappali tagozatosnak lennem, vagy ha adott egy verseny, esemény vagy pályázat, én is mehetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!