Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Pannon Kincstár online szociál...

Pannon Kincstár online szociális gondozó képzéséről mik a vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A guglin elég rosszak az értékeléseik, de engem konkrétan ez az online képzés érdekelne akadályoztatás miatt, vagy ha van más hasonlóan online végezhető szociális ápoló és gondozó képzés, képző, tanfolyam van, arról is szívesen olvasnék tapasztalatokat, köszi!

dec. 28. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen a képzés, de a Pannon kincstár jó hely, voltam náluk képzésen, és nincs velük baj. Jó a hozzáállásuk, és nem szivatnak szét, ugyhogy ha egy minimálisan odafigyelsz, szerintem simán teljesíthető a képzés.
dec. 29. 23:42
 2/6 A kérdező kommentje:
1: köszi, te mit végeztél náluk?
dec. 30. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ingatlanközvetítő, biztonságszervező.
dec. 31. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem tudom elképzelni online tanulni a szociális gondozást de lehet bennem van a hiba : D
jan. 2. 18:47
 5/6 anonim válasza:
100%

Nem ajánlom a Pannon Kincstár „tanodát”, az ügyfélszolgálatuk szinte nincs, nem segítőkészek, gyakran válaszra sem méltatnak. Csak addig vagy jó, amíg fizetsz és minden simán megy. Ha gondod adódik, akkor arra magasról tesznek.

A tanfolyamok minősége, a tudásanyag már az oktatókon múlik, az egészen más eset.

jan. 15. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
jan. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Melyik egyetemen jobb az egészségügyi/klinikai szociális munkás mesterképzés? Tapasztalatok?

Elsősorban pszichiátriai gondozottakkal, szenvedélybetegekkel szeretnék foglalkozni.

Levelezőn/távoktatáson szociális munkás alapképzésről tapasztalatok?

Munka mellett a sok terepgyakorlat mennyire kivitelezhető? Jelenleg logisztikusként dolgozok FOSZK bizonyítvánnyal. A jelenlegi munkámhoz elegendő ez a bizi, ezért nem feltétlenül log. irányon mennék tovább (inkább állnék több lábon és szereznék más szakon diplomát),...

Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi a szociális gondozó ápoló iskolával kapcsolatosan?

Munkaügyi kp-on keresztül kezdem nemsokára és kíváncsi lennék tapasztalatokra, aki elvégezte ezt a szakmát. Bármi, ami említésre méltó. köszönöm.

Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi a szociális gondozó ápoló iskolával kapcsolatosan?

Munkaügyi kp-on keresztül kezdem nemsokára és kíváncsi lennék tapasztalatokra, aki elvégezte ezt a szakmát. Bármi, ami említésre méltó. köszönöm.

(Kodolányi) iskolai szociális munka szakirányú továbbképzés tapasztalatok? Ezzel szociális munkás lehet az ember?

Aki elvégezte ezt a szakirányú továbbképzést,az milyen véleménnyel van róla?Esetleg valaki végezte pont a Kodolányin? A tájékoztató szerint a végzettség megnevezése iskolai szociális munkás, tehát tulajdonképpen ezzel az ember szociális munkássá válik az iskolai...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!