Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mik a vélemények/ tapasztalato...

Greenscarf kérdése:

Mik a vélemények/ tapasztalatok a Penta Unió és a Pannon Kincstár mérlegképes könyvelő képzéseivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Konkrétan azok a képzések érdekelnének, amiknek érettségi az előfeltétele. Milyen az oktatás színvonala? Ha van olyan, aki sikeresen elvégezte valamelyik képzést, annak mi a tapasztalata? Könnyű utána elhelyezkedni a szakmában? Milyen fizetésre lehet számítani? Nincs "ítélkezés" amiatt, ha nem egyetemi képzésen szerezte valaki a tudását (tehát nem jár érte diploma)?

jan. 14. 15:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A Pentáról tudok nyilatkozni.

Az oktatás színvonalával nem volt gond, a képesítő vizsgára lelkiismeretesen felkészítenek, és azokat a szakmai alapokat is megadják, amivel pályakezdőként el tudsz helyezkedni könyvelőként. A távoktatásnak nyilván van egy rakat előnye és hátránya, ezeket neked kell mérlegelned. A többi kérdésedre viszont sajnos nem tudok válaszolni, nekem már volt diplomám, amikor elvégeztem a képzést, és számviteli területen is dolgoztam, csak kellett a papír.

jan. 14. 16:51

További kérdések:

Mennyibe kerül a Gyászfeldolgozás Módszer képzésének elvégzése (az online és a személyes verzió is szóba jöhet)?

A honlapon nem találtam konkrét információt az árra vonatkozóan, de még mielőtt komolyabban érdeklődnék tudni szeretném a várható költségeket. Ha van valaki, aki a közelmúltban végezte el, akkor megköszönném ha megírná kb. mennyibe került. Továbbá fogadok...

Budapesti Sminkiskola Tapasztalat?

Ez a poszt azért született, hogy más ne járjon így, ha sminkes képzésre akar menni. Korábban a Budapesti Sminkiskolánál igénybevettem egy képzést, amit sajnos nem tudtam végül teljes hosszában lejárni. Nem kaptam szerződést, már az első alkalommal problémákba ütköztem...

Hol lehet online tanulni hobby-ból?

Szeretnék random dolgokat megtanulni pl.: Festés, elektromos munkák, stb. olyan dolog ami hasznos lehet mondjuk otthon vagy költözésnél. Lehetőleg online, ingyen.

Melyik szakmával lehet jobban elhelyezkedni melyik jobb szerintettek?

Kisgyermeknevelő vagy Gyermekvédelmi szakasszisztens?

Egyszerűen nem megy a tanulás. Mit tegyek?

Elsősegély vizsgára készülök, hogy megszerezzem a jogosítványt. A kressz vizsga már megvan, azonnal átmentem, mert érdekeltek az autó részei, a vezetéssel kapcsolatos dolgok. De az elsősegély nem megy… Egyszer már meg is buktam. Valamiért annyira nehéznek találom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!