Mik a vélemények/ tapasztalatok a Penta Unió és a Pannon Kincstár mérlegképes könyvelő képzéseivel kapcsolatban?

válasza:A Pentáról tudok nyilatkozni.
Az oktatás színvonalával nem volt gond, a képesítő vizsgára lelkiismeretesen felkészítenek, és azokat a szakmai alapokat is megadják, amivel pályakezdőként el tudsz helyezkedni könyvelőként. A távoktatásnak nyilván van egy rakat előnye és hátránya, ezeket neked kell mérlegelned. A többi kérdésedre viszont sajnos nem tudok válaszolni, nekem már volt diplomám, amikor elvégeztem a képzést, és számviteli területen is dolgoztam, csak kellett a papír.
További kérdések:
A honlapon nem találtam konkrét információt az árra vonatkozóan, de még mielőtt komolyabban érdeklődnék tudni szeretném a várható költségeket. Ha van valaki, aki a közelmúltban végezte el, akkor megköszönném ha megírná kb. mennyibe került. Továbbá fogadok...
Ez a poszt azért született, hogy más ne járjon így, ha sminkes képzésre akar menni. Korábban a Budapesti Sminkiskolánál igénybevettem egy képzést, amit sajnos nem tudtam végül teljes hosszában lejárni. Nem kaptam szerződést, már az első alkalommal problémákba ütköztem...
Szeretnék random dolgokat megtanulni pl.: Festés, elektromos munkák, stb. olyan dolog ami hasznos lehet mondjuk otthon vagy költözésnél. Lehetőleg online, ingyen.
Kisgyermeknevelő vagy Gyermekvédelmi szakasszisztens?
Elsősegély vizsgára készülök, hogy megszerezzem a jogosítványt. A kressz vizsga már megvan, azonnal átmentem, mert érdekeltek az autó részei, a vezetéssel kapcsolatos dolgok. De az elsősegély nem megy… Egyszer már meg is buktam. Valamiért annyira nehéznek találom,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!