Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Melyik iskolát ajánlanád C,...

Melyik iskolát ajánlanád C, CE jogosítvány megszerzésére?

Figyelt kérdés

Szeretnék nemzetközi kamionsofőrködni, a Páv és a 2-es csoportú már megvan, így iskolaválasztás előtt állok.

Előny ha Budapest környékén van az iskola. Az elméletet valószínűleg online cisnálnám.

Aki nemrég csinálta a C+CE jogsit valamelyik suliból ezek közül tudna mondani véleményt?

Sos jogsi

Csigavér

Brand autósiskola

Kontroll autósiskola.

Ha máshol csináltád és pozitív tapasztalatod van szívesen várok más ajánlást is, első körben ezeket találtam számomra relevánsnak.

márc. 10. 19:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Megbuktam Elsősegély vizsgából nagyon rosszul érzem magam ez miatt mit tegyek?

Sziasztok! ma volt az elsősegély vizsgám ugye jogsihoz kell. Ujrakellet eleszteni meg tétel volt. az ujraélesztésemet megdicsérte de amikor a tételről kellet beszelni ott 1 dolog miatt megbuktatott. Az volt a tételem hogy 2 auto ütközött az egyik sofőr a kormányon...

Gyorsírásban hogy kéne a bal középső ujjal a C billentyűt elérnem?

Sziasztok! Tervbe vettem, hogy nyáron megtanulok gyorsírni gépen a TypingClub-bal, viszont most kicsit megakadtam a C és , billentyűk résznél. A program szerint a bal középsővel kéne a C-re nyomnom, viszont azt konkrétan csak körömheggyel tudom, nagyon...

A bankàrképző jò iskola?

Közgàzon tanulok, és nem egy rakètatudomány eddig. Azon gondolkodtam, hogy a bankárkèpzőn a CEFA tanfolyamot elvégezzem. Van olyan itt aki ezt megcsinálta? Mennyivel nehezebb egy közgáz ba-hoz képest? Emellett van értelme ezt csinàlni? Azért szimpatikus mert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!