Melyik iskolát ajánlanád C, CE jogosítvány megszerzésére?
Szeretnék nemzetközi kamionsofőrködni, a Páv és a 2-es csoportú már megvan, így iskolaválasztás előtt állok.
Előny ha Budapest környékén van az iskola. Az elméletet valószínűleg online cisnálnám.
Aki nemrég csinálta a C+CE jogsit valamelyik suliból ezek közül tudna mondani véleményt?
Sos jogsi
Csigavér
Brand autósiskola
Kontroll autósiskola.
Ha máshol csináltád és pozitív tapasztalatod van szívesen várok más ajánlást is, első körben ezeket találtam számomra relevánsnak.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Sziasztok! ma volt az elsősegély vizsgám ugye jogsihoz kell. Ujrakellet eleszteni meg tétel volt. az ujraélesztésemet megdicsérte de amikor a tételről kellet beszelni ott 1 dolog miatt megbuktatott. Az volt a tételem hogy 2 auto ütközött az egyik sofőr a kormányon...
Sziasztok! Tervbe vettem, hogy nyáron megtanulok gyorsírni gépen a TypingClub-bal, viszont most kicsit megakadtam a C és , billentyűk résznél. A program szerint a bal középsővel kéne a C-re nyomnom, viszont azt konkrétan csak körömheggyel tudom, nagyon...
Közgàzon tanulok, és nem egy rakètatudomány eddig. Azon gondolkodtam, hogy a bankárkèpzőn a CEFA tanfolyamot elvégezzem. Van olyan itt aki ezt megcsinálta? Mennyivel nehezebb egy közgáz ba-hoz képest? Emellett van értelme ezt csinàlni? Azért szimpatikus mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!