Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen gyors tanfolyamok...

Milyen gyors tanfolyamok vannak egy 40 es férfinak, ami tényleges szaktudást ad, és lehet vele keresni is?

Figyelt kérdés
júl. 9. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
villanyszerelő
júl. 9. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyors tanfolyam nem ad szaktudást és pláne nem fogsz vele azonnal sok pénzt keresni.
júl. 9. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

A kettő együtt nem fog működni. Paradoxon. Mindenki azt csinálná akkor.

De ott a kamion jogsi, vagy mozdonyvezető. Ezek talán 1 éven belül lehetnek és 800 felett lehet keresni.

júl. 9. 21:36
 4/4 kriszpo ***** válasza:

Ilyen nem nagyon létezik.

De! Általánosságban.

Amivel sokat lehet keresni:

Szellemi munkák: jogi, orvostudományi, mérnöki, informatikai, pénzügyi, gazdasági szférában.

Ezekért sokat kell tanulni és a kezdő fizetések sem olyan fényesek.

Fizikai munkák: szakmunkák vállalkozásban: villanyszerelő, burkoló, festő, autószerelő, stb...

Ezeket kevesebb idő alatt el lehet sajátítani, de kell hozzá ügyesség (mindenféle értelemben).

Korábban még azt is írtam volna, hogy gázszerelő, de az egyre jobban kezd kimenni a divatból, na meg a sok pénzzel együtt az országból...

Találd ki, hogy neked mihez lenne kedved, tehetséged ÉS mire van kereslet!

Fektess be időt és ha kell pénzt, hogy tanulj! 40 évesen még nem késő.

júl. 14. 18:33

További kérdések:

Miért nem működik közlekedési alkalmassági hivatal oldala?

PÁV II-re szeretnék jelentkezni, de napok óta próbálom és nem megy. Próbáltam Ügyfélkapuval, ott email és hitelesítő appal, próbáltam manuálisan megadni az adatokat, de vagy az oldal nem működik, vagy váratlan hiba történt az alkalmazásban, manuális adatok megadásánál...

Hogy lehet megtanulni?

Évek óta érdekel a mechanikus adagoló építés, szerelés. Ismerős nincs aki ezzel foglalkozik, ezért fordulok ide, hogy van e valahol valami képzés. Vagy hogy álljak neki? Sokat olvastam már utána. Fiatal vagyok, a kedv és lelkesedés van bőven:)

Van még olyan cég aki pár évért cserébe kifizeti nekem a jogsit?

Van már B-s jogsim, de sokra nem megyek vele. Le akarnám tenni a C-t amire még viszonylag hamar össze is szedném a pénzt, de a GKI önmagában többe kerül, így legalább egy év kéne még ezt összeszedni. A mostani munkahelyemről viszont szeretnék minél hamarabb lelépni. Ha...

Felsőfokú egészségügyi adminisztrátor?

Most láttam hogy van ilyen a Pécsi Egyetemen. Valaki elvégezte ezt? Ha igen, mit dolgozol? És milyen fizetési kategóriába esel?

Szövettani asszisztens/klinikai labor asszisztens?

Kettő között gondolkodom. Először az lenne a kérdésem hogy akik a pannon kincstárnál végezték el a tanfolyamot, a gyakorlati helyszínt nektek kellett megkeresni? Gyorsan találtatok? Másik kérdésem a szövettani asszisztens csak egy műszakban dolgozik, a labor...

Újságíró képzés van Mo-n?

Nem egyetemi szintre gondolok és nem a megafonos képzésre. Szakmai cikkeket szeretnék készíteni. Azaz, hogy készíteni lehet bármit, de szeretném, ha a minőség is rendben lenne, hogy fizessenek is érte.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!