Milyen tapasztalataitok vannak a honvédségi gyakorlati vezetésoktatással?

Figyelt kérdés

Középiskolás vagyok, aki elvégezte az eJogsi rendszerben az elsősegély és KRESZ képzést, mindkettőből le is vizsgáztam. A rendszer 2 lehetőséget ajánlott: vagy a honvédség biztosít ingyenes gyakorlati képzést és vizsgát, vagy kereshetek saját oktatót saját költségre. A legközelebbi település, ahol ingyenesen végezhetném Pápa, ami kb. 1 órás út itthonról.

Valaki a fórumozók közül választotta a honvédséget? Ha igen, be tudnál számolni az élményeidről? Előre is köszi!

szept. 1. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha ingyenes a Honvédségnél és 1 órát kell utazni, akkor én nem is vetném fel a kérdést. Ha van rá lehetőség, akkor én rászánnám az utazást és megcsinálnám ingyen. Nem mindenkinek adatik meg ez a lehetőség egyébként, szóval határozottan ajánlanám neked. Ha nekem lett volna ilyenre lehetőségeem annó, akkor több pénzem maradt volna cigire meg sörre. :D

Én 28 vagyok, és megcsináltam az összes kategóriát, saját pénzből. Ergó tudom mennyi időbe telik és milyen anyagi vonzata van.

1 óra oda és 1 óra vissza, úgygondolom belefér. Nekem sajnos Borsodban erre nem adatott lehetőség 10-11 éve. :D

szept. 2. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bár tapasztalatom nincs, de használd ki a lehetőséget, az az 1 óra az semmi, és így ingyen végezheted el
szept. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Tanulóvezetőként félek a forgalomtól. Mi legyen?

Sziasztok! A 25. órámnál vagyok, a parkolásokon már nagyjából túlvagyok, és az oktatóm nagyon örülne, ha bevihetne a forgalomba, viszont ettől én baromira félek. Nem is félelem, pusztán a tudat, hogy vannak körülöttem mások, és nekem alkalmazkodnom kell az engem...

Van olyan autósiskola, ahol délutáni gyakorlati vezetésoktatás van?

Sajnos délelőtti oktatást mondott nekem több oktató is, nekem még a 30 kötelező órához sem lenne elég a 25 nap szabadságom.

Hogyan vehetném rá apukámat, hogy szabályosan közlekedjen?

Én most csinálom a jogsit. Még csak a 8. óránál vagyok, de mikor apum mellet ülök, akkor mindig az az érzésem, hogy el fog rontani. Egy csomó mindent szabálytalanul csinál, pl. csak lelassít STOP táblánál, vagy épp 130-al megy 90 helyett, de van hogy 1-2 sör után is...

Szerintetek van most értelme beiratkozni E-learning-alapú KRESZ tanfolyamra?

A koronavírus miatt kérdezem. Van, aki szerint sehova nem érdemes eljárni, senkivel nem érdemes érintkezni, de még távlatokban sem érdemes tervezni addig, amíg nem létezik valamilyen ellenanyag. Mások szerint fel van fújva a koronavírus körüli téma, és sokkal inkább a...

Mit vennétek a vezetési oktatónak?

mit vennétek a vezetési oktatónak,aki nagyon sokat segített,nagyon jó fej,és nagyon türelmes volt velem.aki néha fél viccesen megjegyezte,hogy engem lehetetlen megtanítani vezetni. nem lekenyerezni akarom,hanem csak sikeres vizsga után adnám oda. 56 év körüli...

Azért kaphatok osztályfőnöki intőt, mert szülő kikér néha utolsó órákról vezetésoktatás miatt?

Így tudok időpontot kapni, a jegyeim jók, 4,0 felett vagyok abból a tárgyból, de a tanárnak nem tetszik, hogy pont akkor kell elmennem. Egyéb órákról is eljárok, a többi tanár sose pattog ezért.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!