Melyiket válasszam? Crystal nails vagy Perfect nails okj tanfolyamát?
Figyelt kérdés
Sos el kellene döntenem,mert már mindegyik elindult,de még lehet csatlakozni. Mindkettőről jót és rosszat is olvastam. A crystal nails egy elég nagy márka,és szimpatikus volt,hogy nem szólta le a perfect nailst. Persze mindegyik saját magát dicsérte. :-)2014. máj. 7. 16:08
1/11 anonim válasza:
Én a crystal nails-hez jártam és nagyon meg voltam velük elégedve, azóta is járok továbbképzésekre, azok is nagyon színvonalasak. Perfect nails-ről sokat nem tudok, de az ingyenes továbbképzésükön 3 ember volt, nem a tematika szerint haladt az oktató, hanem megkérdezte, hogy kit mi érdekel, aztán csinállt mindenkinek egy körmöt. Nem mondom, hogy ez baj, családias volt a hangulat, csak nem az a színvonal volt, amit cn-nél megszoktam. A másik, hogy perfect nails-nél sokkal kevesebb az anyag, szín, amiből választani lehet ugyanazon az áron.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ma délután kell döntenem. Nagyon szívesen mennék a crystal nailsre,mert állítólag ők a legjobbak,de havi 20000 Ft lenne az utiköltség 5 hónapon keresztül. Az kicsit húzós. A Perfect meg itt van helyben,és most indul. Még nem maradtam le semmiről. A Crystal nails már 1 hónapja elindult,az elméleti résszel végeztek és 1 gyakorlati óra is volt. Félek,hogy nagyon kilógnék,ha most csatlakozom. Sajnos több dolog szól a crystal nails ellen. :-( Mire kifizetem az utiköltséget,addigra elvégezhetnék mégegy tanfolyamot. 300 000 Ft-ba lenne,és akkor ez egy alap okj,semmi körömdíszítéssel,szóval utána adott egy továbbképzés. :-(
2014. máj. 8. 13:23
3/11 anonim válasza:
Akkor kiírtál egy kérdést, amire te is tudtad a választ :) Nem baj, csak szólok.
4/11 A kérdező kommentje:
NEm tudtam a választ,csak azt hogy melyiknek mi az előnye és hátránya,és nem tudtam dönteni. Ezért vártam volna valami véleményt,mert a Perfectesekről sehol se olvasni tapasztalatot. Úgyh.most leírom az én véleményem! Szerencsére nem oda mentem,mert kidobott pénz lett volna. Bevállaltam az utazást és az ezzel járó plusz költséget! Mindenkinek ajánlom,hogyha teheti,akkor a crystal nails képzésére menjen. A másikat pedig senkinek! Nem is felel meg az új okj-s szabályoknak,nem is értem,hogy így hogy oktathatnak! Mire rájössz,hogy rossz helyen vagy,már kifizetted. :-( Én szerencsés voltam,mert jól utánanéztem. Díjnyertes oktatókkal hírdetik magukat,csak épp egy se náluk tanít. :-D
2014. máj. 9. 23:08
5/11 anonim válasza:
Ez meglep, amit a Perfect-ről írsz, a cn jobb név, szerintem utána jön a brillbird, de harmadik helyre perfect nails-t tenném, budapesti vagyok és holnap lesz a körömpalota rendezvényük, ingyenes, ajándékot adnak és három ingyenes másfél órás képzést, a Stefánia palotában van, egyszer már voltam, azért nem két fillér azt kibérelni. Darabos Évi is náluk oktat, ő pedig 100% hogy komoly díjakat nyert. Ennek ellenére, én a cn-nél tanultam, az ő anyagjaikkal dolgozom, továbbra is őket ajánlanám.
6/11 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy Pesten jó a képzésük,de Veszprémben gyalázat. :-( Nem is értem,hogy hogy mernek elkérni érte annyi pénzt. Hát nagyon pipa lettem volna,ha arra megyek.
2014. máj. 12. 13:35
7/11 A kérdező kommentje:
A Darabos Éviről én is jókat olvastam,elhiszem,hogy ő díjnyertes,de Veszprémben nem ő oktat,sőt olyan oktat itt,akiről több rosszat hallani,mint jót. Vendégeitől és más szakmabeliektől is. Erre értettem,hogy azt hirdeti,hogy díjnyertes oktató tanít,aztán közben meg egy díjat se nyert,és ő oktat.Amikor meg rákérdeztem csak mosolygott. Sztem nem viccess,hogy elkér 75 óráért 200 000 Ft-ot,igaz ebben az anyagár és a vizsga is benne van,na de a Crystal nailsnél is ennyit fizetek csak épp 3szor ennyi óráért!
2014. máj. 12. 13:39
8/11 A kérdező kommentje:
Aki kicsit is utána néz,az nem megy a veszprémi oktatásra. :-(
2014. máj. 12. 13:41
9/11 anonim válasza:
Így a tegnapi körömpalota rendezvény után, én is úgy gondolom, hogy nem igazán komolyan vehető a Perfect Nails. Gagyi oktatások voltak, stb. De az, hogy valaki nyert valami díjat, önmagában még nem sokat jelent és nem gondolom, hogy a CN oda tud állítani minden városba díjnyertes oktatót. Az én oktatóim között volt díjnyertes is és olyan is aki nem is versenyzett, szerintem ők sokkal jobbak voltak, mint a versenyzők, mert főleg a fiatalokra igaz, hogy ha megnyernek valami no name versenyt akkor utána olyan nagy lesz az arcuk, hogy már kérdezni sem mer tőlük az ember. Vannak viszont olyanok akik nem versenyeznek, de mindent tudnak a szakmáról és megvan a szakoktatójiuk, ez sokkal fontosabb, mert van aki egyszerűen annyira nem tudja átadni a tudását, hogy tök feleslegesen hallgatod végig és a szakoktatóknak azért ezt megtanítják. Darabos Éviről csak annyit, hogy volt privát iskolája is, az ő tanulói átjöttek a cn-hez vizsgázni, mert azt mondták, hogy annyira elviselhetetlen a csaj, hogy nem mernek nála levizsgázni, állítólag hatalmas bunkó, szóval attól még, hogy valaki szépen épít, díszít, lehet, hogy nulla a pedagógiai érzéke.
10/11 A kérdező kommentje:
Valóban,biztos van olyan,aki nem versenyez és ügyes,de akkor mindek hazudja azt,hogy díjnyertes oktatók tanítanak? Na mindegy. Nem azért választottam a cn képzését,mert díjnyertes oktató tanít,hanem mert ugyanazért a pénzért 3szor annyi az óraszám,mint a perfectnél,és mindent megmutatnak,nem csak 1-2 dolgot,a többit meg majd megtanulod,ha továbbképzésre mész. Jó nagy lehúzás a perfect nails veszprémi képzése,annak jó,akinek csak a papír kell,mert már mindent tud.
2014. máj. 14. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!