A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
4 szavazat
További kérdések:
ELTE nemzetközi gazdálkodás vagy németországi egyetem újságírás és stratégikus kommunikáció szak?
Már 9 hónapja élek Németországban. Ez volt a nagy vágyam, hogy külföldre mehessek tanulni, de nem nagyon tudtam, hogy milyen szakra szeretnék menni. Nos az elsőt rosszul választottam meg, így második félévtől, azaz április 13 óta járok az újságírás és stratégikus...
Valaki tanul Passaui Egyetemen vagy lakik Passauban?
Sziasztok! 2026 szeptember végétől 2027 márciusig a Universität Passau egyetemen fogok tanulni, és szeretném felvenni a kapcsolatot olyan magyar egyetemistával, aki ebben az időszakban Passauban tartózkodik. Ha te is Passauba mész, vagy tudsz valakit, aki igen, írj nyugodtan!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!