Korai lenne ez, vagy jó hogy gondolkodok rajta?
Figyelt kérdés
Kérdésem előtt egy kis magyarázat. 15 éves vagyok. Örülnék ha valaki tudna tanácsot adni! Szóval el kezdtem nézni egyetemeket, főleg Közgazdaságtudományi irányban. De nem különösebben tetszettek meg a magyar egyetemek. Ellenben mivel szeretek megoldást találni ezért el kezdtem külföldi egyetemeket nézni. Mivel közgazdasági dolgok iránt érdeklődők ezért elsősorban ilyen irányultságú egyetemeket néztem. Kérdésem az lenne hogy korai-e.(azért nem kérdőjel van, mert úgy nem engedi ki írni) Ha valaki tudna segíteni annak örülnék.2016. jún. 19. 15:00
1/2 anonim válasza:
Én most megyek kilencedikbe,és eleve úgy választottunk középsulit,hogy néztük az érettségi feltételeket,és azt is hogy milyen egyetemre tudok tovább menni. Szerintem nem korai,jó ha van elképzelésed és célod ,amit el akarsz érni. Persze ez még változhat.
2/2 anonim válasza:
Érdekes, hogy 15 évesen már van elképzelésed a továbbtanulással kapcsolatban (mert sokaknak még nincs és korainak tartom az iskoláktól, hogy ennyi idősen már tudja valaki mit szeretné csinálni..) és szerintem még fog változni, de egyáltalán nem korai. Mire odaérsz, hogy élesben válassz, sok minden fog változni, legalább lesz valami fogalmad erről az egész dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!