Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szabad bölcsészet a pécsi...

Szabad bölcsészet a pécsi PTE-n színvonalasabb vagy a Károlin?

Figyelt kérdés

Beleértem az oda járó embereket, mennyire barátságos az egyetem, oktatók,stb..

Főleg a vallás tudományok érdekel a szakon belül, de összképben vagyok kíváncsi ki melyikre adja a voksot.

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

márc. 4. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
sehol, értelme nincs az ilyen agyament dolgoknak.
márc. 4. 18:08
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves barátom, hogy nyíltan felvállalod szellemi képességeid. Ez kedves tőled!
márc. 4. 18:12
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Az ELTE miért nem opció? Ott a legszínvonalasabb a képzés. Onnan sok tanár Pécsett tanult. Melyik város szimpatikusabb?
márc. 4. 18:36
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
A lányom készített fel egyetemre egy fiút, aki a pécsi képzést preferálta.Végül olyan sok pontja lett. hogy az elte-re ment. Az közelebb van neki.Ebből nekem az jött le, hogy a képzés színvonalában olyan nagy eltérések nincsenek.
márc. 4. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
4: Elég sok különbség van, a szabad bölcsészet szinte csak az ELTE-b színvonalas.
márc. 4. 18:41
 6/17 anonim ***** válasza:
13%
Ne színvonal alapján válassz egyetemet mert a végeredmény ugyanaz ennek a képzésnek - McDonalds. A helyedben oda mennék ami a legközelebb van hogy az utazással megspórolt időben tudd gyakorolni a hasábburgonya kisütését amivel legalább lesz releváns piacképes szakmai tapasztalatod ha már a diplomád úgysem fog érni semmit.
márc. 4. 22:25
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
6: az az opció még nem merült fel, hogy a kérdezőnek már van állása? Vagy anyagi biztonsága, így megengedheti magának a képzést? Többnyire nem olyanok jelentkeznek szabad bölcsészetre, akik a Mekiben kötnének ki ;)
márc. 4. 22:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, aki érdemben hozzászólt! :)
márc. 4. 23:00
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :D

Hát nem valószínű, hogy krumplit fogok sütögetni a mekiben, maximum a barátnőmnek otthon :D

Köszönöm haver, hogy leírtad neki helyettem:)

#6 Csak azért írom le ezt most neked, mert te "Befektetőcsávó" vagy! :D

Képzeld barátom én is az vagyok, fiatalon olyan tudásra tettem szert, amivel az anyagi dolgaimat szépen kitudom rendezni.. :)

De mivel nem vagyok egy csak a pénzre fókuszáló NPC, ezért érdekelnek a dolgok körülöttem. Tudod.. mi miért van.. stb.. ;)

Szép estét!

márc. 4. 23:04
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

"De mivel nem vagyok egy csak a pénzre fókuszáló NPC, ezért érdekelnek a dolgok körülöttem. Tudod.. mi miért van.. stb.. ;)"

lol ezt pont nem egy szabadbölcsész büfészakon fogod megtanulni hanem egy fizikus, kvantumfizikus, részecskefizikus képzésen ami ugyanolyan kutató büfészak csak ott nem bullshitet oktatnak hanem létező dolgokat.

márc. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!