Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A felvételin látjuk, hogy...

A felvételin látjuk, hogy mennyi időnk maradt?

Figyelt kérdés
(központi írásbeli felvételi)

jan. 10. 23:23
 1/7 steven95 ***** válasza:
32%
Természetesen. Kötelező szerintem az időt tudnotok, minden esetben óra a falon, s abból visszaszámolsz mennyi időd van még.
jan. 11. 06:27
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk felveszel egy karórát.
jan. 11. 08:23
 3/7 anonim válasza:
95%
Vannak olyan iskolák,termek, ahol nincsen falióra, úgyhogy érdemes magaddal vinni egy karórát. Szerintem jobb, ha analógot (hagyományosat) viszel, mert a digitálisat lehet, hogy levetetik veled.
jan. 11. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"minden esetben óra a falon"

Erre ne vegyél mérget. Nálunk egy csomó teremben nincs. Ott sem, ahol felvételizni fognak...

jan. 11. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

"a digitálisat lehet, hogy levetetik veled"

Nem csak "lehet". Biztos. Másképp nem lehetne biztosítani a vizsgák tisztasagat.

jan. 11. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 4 es felvételinél nem vették észre az okosórát (bár nem is használtam, mondjuk számológép se volt rajta), a lényeg hogy nem fogja minden iskola minden egyes gyerek táskáját átnézni, szerintem vegyér egy egyszerű 5000 forintos decathlonosat, nem tud semmi extrát ezért tökéletes.
jan. 12. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mindent
tegnap 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!