Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mik a tapasztalatok a Miskolci...

Mik a tapasztalatok a Miskolci Egyetem gyógytornász szakáról?

Figyelt kérdés

jan. 17. 13:40
 1/6 anonim válasza:
30%
Csináljad. Házhoz mész. Gennyesre, keresheted Magad!
jan. 18. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Sajna itt nemcsak azért alacsonyak a ponthatárok, mert Miskolc:( válaszd inkább Debrecent. Miskolcnak nagyon jó a gazdasági, jogi kara, de az eüt ne ott tanuld, ha van más lehetőséged is. Ha meg az vonz, hogy 200 alatti pontszámmal is be lehet kerülni, akkor is ki lehet bukni, ha nem odavaló vagy. De egyébként előkeresek egy másik választ, amit nem olyan régen olvastam, a miskolci gyógytornász szakról.
jan. 18. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Olvasd el a válaszokat. Az első választ meg nagyon megcáfolnám. Gondolom nem vagy szakmabeli, csak valami irodista paraszt, aki széjjel görnyedi magát és azon sirankozik, hogy drága a magán gyógytornász. Ja, te ennyit látsz magánemberként. De aki mondjuk nem egyedül dolgozik, hanem pl egy mozgásklinikán 5-6 másik gyógytornásszal, ők alkalmazotti viszonyban vannak, közel nem keresik magukat szrrá. És oda is úgy vesznek fel, ha bscn kívül van még minimum 4-5-6 féle továbbképzésed, fascia, mckenzie, dévény ilyesmi. Kórházban meg nem kell magyaráznom, hogy még ennyit se keres az ember. Amellett munkát is nehéz találni, ahhoz meg kell 2 év tapasztalat (kórházi), hogy valaki magánpraxist nyithasson, ami tényleg jobban tejel. Csak ugye nehéz tapasztalatot szerezni, ha nem lehet munkát találni.

jan. 18. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez nagyon elszomorít. Azért Miskolcra esett a választásom, mivel nincs biológia érettségim (évekkel ezelőtt mikor érettségiztem nem volt tervben ez az irány)

Nem jártam még egyetemre, Úgy nem lehet hogy evkozben átjelentkezek egy másik egyetemre, ha nagyon nem bírom?

jan. 18. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Máshova sem kötelező a biológia érettségi a Semmelweis kivételével. Évközben nem fognak átvenni, max év végén, akkor is csak ha esik ki államis, egyébként max önköltségesre jutsz be. Én is most jelentkezem a szegedire, technikumból (nem egészségügyi), a szakmai az ötödik tárgyam, amit nem fogadnak el, szóval duplázva és nem biológia érettségivel. Tegnap volt a nyílt nap, volt ott egy gyógytornász csajszi, ő azt mondta biosz érettségi nélkül ment és talán másod vagy harmadéves, de jól bírja. Biosz érettségivel is max annyi az előnyöd, hogy 1-2 tárgyat leadhatsz, amik amúgyis tölteléktárgyak. De ugyanúgy szenvedsz, mint az emelt bioszosok.
jan. 18. 16:24
 6/6 anonim válasza:

Szia.

Én most vagyok harmadéves itt és tényleg nem ajánlom. Vannak oktatók akiket nem lehet el viselni, az oktatás minősége sem jó. Amit abban a Reddit posztban írtak szóról szóra igaz. Inkább menj Debrecenbe vagy máshova tényleg. Ha valami kérdésed van nyugodtan írj.

jan. 28. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!