Melyik a jobb a Corvinus, ELTE, Bge? Gazdasági kar érdekel, leginkább a nemzetközi gazdálkodás vagy a kereskedelem és marketing alapszak. Szempontok: diploma mennyire piacképes, tanárok és diákközösség. Főleg a személyes tapasztalatok érdekelnek.

válasza:

válasza:corvinusra járok, de nem erre a szakra, úgyhogy inkább a közösségről nyilatkozom csak.
van kb. 35 diákszervezet és 8 szakkoli, ha érzel magadban ezekre affinitást, akkor nagyon tudom őket ajánlani. nyilván a szakkolik intenzívebbek közösségépítés terén, de több kötelezettséggel is járnak.
nálunk szakon belül is egész jó a közösség (psz), de mint mondtam, az ng-vel nincs nagyon tapasztalatom.
ezeken kívül szokott lenni egy csomó program kifejezetten gólyáknak. a gólyatábort kifejezetten javaslom, az ára elég borsos, de ismerkedésre ez alkalmas a leginkább. (bár ezutóbbi szerintem kb. minden egyetem gólyatáborára igaz)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kifizetődő-e, ha igen leginkább hol, milyen cégeknél? Érdemes a mesterszakot is megcsinálni? METU-n végezni? Előre is köszönöm a válaszokat! :) <3
Idén fogok érettségizni, és még nem teljesen tudom mit csináljak utána. Közgazdasági iskolába járok, valamint tervezek maradni ötödéven pénzügy-számvitel szakon. Sokáig úgy terveztem, hogy utána egyetemen is arra a szakra mennék, de a közgáznak sokkal jobban érdekel a...
Légyszi az ilyen “Mekibe mindkettővel felvesznek” típusú válaszoktól kíméljetek (tudom, hogy nem a legkeresettebb szakok, de most nem ez a téma). 22 éves vagyok és van már szakmám fix állással, amit szeretek. Csak magam miatt szeretnék diplomát, mert szívesen tanulnék...
Tapasztalatokra lennek kivancsi, nem az altalanos iskolat sem vegzett trollok velemenyere.
A fent említett 3 szakon gondolkodtam el. Tudnátok nekem tapasztalatokat (nem megalapozatlan véleményeket) írni a szakok nehézségéről, keresettségéről illetve a megszerzett diplomákkal milyenek elhelyezkedési lehetőségek? Budapesti egyetemen szeretnék tanulni, BGE,...
Oda szeretnék menni gimi után, néztem egy csomó kérdést, de a legtöbb 5 évvel ezelőtti, azóta meg sokat változott a felsőoktatásban kb. minden.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!