Mennyire nehéz átkerülni államira önköltségesről pénzügy és számvitel szakon a BGE-n?
Figyelt kérdés
febr. 4. 17:55
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy olyan opció van hogy mondjuk most van x pontom felvesznek önköltségesre, elvégzem az első 2 félévet de közbe megcsinálok egy emelt érettségit amivel elérem az akkori állami ponthatárt és átkerülök államira vagy ilyen nincs?
febr. 4. 19:10
2/5 anonim 

válasza:

1. opcio: felveszel rengeteg kreditet az elso 2 felevben es osszeteszed a ket kezed, hogy eleg legyen.
2. opcio: felvetelizel ujra februarban, ujraerettsegizel valamibol, tobb pontod lesz, elered az allami ponthatart, ami az adott evben van.
Mindketto jarhato ut, az elso azert szokott nehez lenni, mert valakinek ahhoz ki kell esnie, hogy te a helyere be tudj kerulni. Az elso evben sokszor nem konnyu jo atlagot hozni, mert minden uj. Szaktarsam harmadevre kerult csak at.
3/5 A kérdező kommentje:
A 2. opcional keresztfelevre gondolsz?
febr. 5. 20:22
4/5 anonim 

válasza:

Nem. Keresztfeleven szerintem nem indul. Arra celoztam, hogyha most onkoltsegesre kerulsz be szeptembertol, akkor jovo ugyanilyenkor ujra kell jelentkezned ha a masodik esetet valasztod.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, értem köszönöm
febr. 5. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!