Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyomorgörcsöm van és nem...

Gyomorgörcsöm van és nem tudok így nyugodt maradni! ma megírtam az előrehozott angol emelt érettségit és pl mikor van az h ABC true or false stb ugye a kockába kell beírni na de volt ahogy rosszul írtam és muszáj voltam kisatírozni nyílvan áthúzni?!

Figyelt kérdés

és mellé írtam a helyes választ mivel a kockába nem maradt hely, elfogadható? nagyon rosszul vagyok emiatt és kezd mindenből elegem lenni h mindent elbaszok???!!????

DE HA EGYSZERŰEN NINCS HELY AKK MUSZÁJ VOLTAM A VÉGELES HELYES VÁLASZOM MELLÉ ÍRNI MERT IGENIS MEGESIK AZ EMBERREL H HIBÁZIK??? ugyanugy megkapom ra a pontot vagy engedjem is el az egészet? kivagyok végleg.

máj. 8. 19:54
 1/8 anonim válasza:
90%
Helyedben jobban aggódnék a magyarérettségiért.
máj. 8. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Azt tudni lehet, hogy hogyan lehet - vagy nem lehet - javítani.
máj. 8. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
A kocka le van szarva. A lényeg, hogy a megfelelő módon legyen javítva. Magyarán: egy vonallal áthúzva, melléírva a javítást, és szignózva!
máj. 8. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Amit a 3. ír, azt csak a hallott szövegértésnél lehet csinálni. Az olvasott szövegértésnél és a nyelvhelyességnél csak arra kaphat pontot, amit a megadott helyre, vagyis a négyzetbe írt. A négyzeten belül kell javítani, ha javítani kell, és ezt előre lehet tudni, vagyis vagy ceruzával kell írni, amíg nem végleges a válasz, vagy akkora betűvel, hogy mellette még a javítás is odaférjen a négyzeten belülre.

De most már mindegy, előre kellett volna gondolkodni - és nem előrehozottra menni, hanem folytatni a tanulást, ami nem csak konkrétan magának a nyelvnek a tanulása lehetett volna, hanem a vizsgarutin megszerzése is.

máj. 8. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
#4 Az én nyelvi emelt érettségimen többször is javítottam kockán kívülre. Összesen két hibapontom volt, és mindkettő a szövegalkotás részben lett levonva. Ott nincs kocka.
máj. 8. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Akkor elbénázták a javítást. Mázlid volt.
máj. 8. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, majd lesz valami. Foglalkozz mással, úgyse tudsz semmit csinálni vele. Hamarosan kiderül, hogy kapsz-e rá pontot vagy nem.
máj. 9. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Én is így csináltam tavaly, nekem elfogadták a jó választ a kockán kívül is.
máj. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!