Gyomorgörcsöm van és nem tudok így nyugodt maradni! ma megírtam az előrehozott angol emelt érettségit és pl mikor van az h ABC true or false stb ugye a kockába kell beírni na de volt ahogy rosszul írtam és muszáj voltam kisatírozni nyílvan áthúzni?!
és mellé írtam a helyes választ mivel a kockába nem maradt hely, elfogadható? nagyon rosszul vagyok emiatt és kezd mindenből elegem lenni h mindent elbaszok???!!????
DE HA EGYSZERŰEN NINCS HELY AKK MUSZÁJ VOLTAM A VÉGELES HELYES VÁLASZOM MELLÉ ÍRNI MERT IGENIS MEGESIK AZ EMBERREL H HIBÁZIK??? ugyanugy megkapom ra a pontot vagy engedjem is el az egészet? kivagyok végleg.

Amit a 3. ír, azt csak a hallott szövegértésnél lehet csinálni. Az olvasott szövegértésnél és a nyelvhelyességnél csak arra kaphat pontot, amit a megadott helyre, vagyis a négyzetbe írt. A négyzeten belül kell javítani, ha javítani kell, és ezt előre lehet tudni, vagyis vagy ceruzával kell írni, amíg nem végleges a válasz, vagy akkora betűvel, hogy mellette még a javítás is odaférjen a négyzeten belülre.
De most már mindegy, előre kellett volna gondolkodni - és nem előrehozottra menni, hanem folytatni a tanulást, ami nem csak konkrétan magának a nyelvnek a tanulása lehetett volna, hanem a vizsgarutin megszerzése is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!