Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakokat ajánlotok, ha...

Milyen szakokat ajánlotok, ha a matekot, és a biológiát szeretem (mindkettőből faktos vagyok, és emeltezni fogok)?

Figyelt kérdés
okt. 30. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is egy jól megfizetett terület a környezet mérnöki sztem...
nov. 1. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 A környezetmérnöki egyáltalán nincs megfizetve, a környezetmérnökök többsége bruttó 500-600 ezret keres, és nem is lehet vele gyorsan elhelyezkedni, sokan 4-6 hónap után szereznek állást.

És habár nem a biológia a fő irány, de akit érdekel a biológia, azt nagy valószínűséggel a környezeti problémák, környezetvédelem is érdekli.

nov. 1. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

Biomérnök, vagy molekuláris bionika mérnök.

Ha nem szeretnéd mindkettőt használni, akkor pszichológia.

nov. 1. 16:23
 14/14 anonim válasza:
Sajnos, ahogy fentebb írták olyanok akik ebben benne vannak, nincs megfizetve a biomérnök, még állást is nehéz találni, jól fizetőt meg képtelenség szinte. Menj műszaki vonalra.
nov. 4. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!