Matematika-fizika tanári, ELTE, vagy EKKE?
Figyelt kérdés
12.-es vagyok, Gyöngyösön élek, és matek-fizika tanárira szeretnék menni, vagy sima matek szakra. Utóbbi esetében szinte biztos, hogy Budapestre kéne mennem, mert Egerben nappali tagozaton már sok éve nem indult, valószínűleg most se fog.A matek-fizika tanárit viszont az ELTE-n, és EKKE-n is fejezhetem. Mi a véleményetek? Melyikre érdemesebb menni?okt. 31. 18:00
A kérdező szavazást indított:
EKKE
ELTE
8 szavazat
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Az ELTE botrányainak nem lesz sosem vége? Egyik a másik után. Én ilyen egyetemre nem mennék.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Attol fugg hol kepzeled el az eleted. Ha pesten es kornyeken, akkor en oda jarnek egyetemre is. De ha maradnal mindenkeppen videken, akkor en nem mennek pestre. En is gyongyosi vagyok, oda jartam gimibe is, en felkoltoztem pestre.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem nem nagyon fogja tudni neked senki összehasonlítani a képzést a 2 helyen. Az ELTE tanárképzésben (is) erős, nem olyan könnyű, de a matek-fizika jó párosítás, keveset kell majd ingáznod, és könnyebb rokon tudományterületeket egyszerre tanulni. Az ELTE matek BSc ennél sokkal nagyobb falat, mennyiségben többszöröse a tanárinak (félévente), az oktatók se úgy állnak hozzá, hogy próbáljuk menteni, aki menthető (tanárin ez jobban megvan), a hallgatóság is teljesen más emberekből tevődik össze. De ha szeretnél tanulni, érdekelnek ezek a területek, akár tanárin, akár BSc-n szerintem jó választás az ELTE TTK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!