16 éves lány vagyok kéttannyelvu turisztikai 6 éves osztalyba( általánosban mindig kituno vagy 4 es voltal általánosban is es kozepsuli első évében is most masodeves vagyok ?
Figyelt kérdés
es nem tudom hogy lehetek e így meg katona miután le érettségiztem es megcsinaltam a technikumot is 20 éves leszek lehetek így katona ha nem olyan kozepsuliba jártam? Egyetemen keresztul gondoltam ezt az egeszet es nem feltétlenül fegyveres katona szeretnek lenni hanem a honvedsegnel akar mas beosztasban logisztika,kommunikáció nem tudom meg most. A fizikai elvárások hallás látás rendben van 160 cm vagyok 47 kiló sajnos fizikailag nem vagyok túl eros de ezen addig változtatnek.?nov. 2. 20:54
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Hogy lettél te “kitűnő”, amikor botrányos a helyesírásod, nem tudsz fogalmazni, igénytelen vagy egy ilyen egyszerű téma felvezetésében is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!