Lehetséges lenne májusra felkészülnöm az emelt szintű kémia érettségire?

válasza:

válasza:#2 Alapvetően erős lábakon volt, egészségvédelemre akartam specializálódni, már kb. 5 éve tudom hogy valamilyen egészségüggyel kapcsolatos területen szeretnék dolgozni. Most itt nem fejteném ki részletesen, hogy végül miért döntöttem úgy, váltok, de lényegében nem magával a szakkal, hanem a végzés utáni kilátásokkal, és munkalehetőségekkel volt problémám.
Amúgy eredetileg matek-kémia-biosz faktra akartam menni, és kémia-bioszból emeltezni, a tanáraim azt mondták, hogy ez megfelelő kombináció lehet, és mivel jó tanuló vagyok, nem lesz vele gondom. Viszont a jelentkezők alacsony száma (7-en mentünk volna) miatt végül nem indult kémia fakt. Emiatt változott a terv, arra készültem, hogy csinálok egy nagyon erős emelt matek- emelt bioszt, a suli mellett a nyelvtanulásra koncentrálok (meg is lett az eredménye, C1 angol, és B2 német nyelvvizsgám van), és majd az egyetem előtti nyáron egy tanárral készülök kémiából, elsősorban a biomérnöki képzés első féléveiben előkerülő részekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!