Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esélyem rá, hogy felveszne...

Van esélyem rá, hogy felvesznek a Kecskeméti Református gimibe?

Figyelt kérdés
Ha 200 pontból 135 pontot érek el, akkor mennyi az esélyem, hogy fel fognak venni?

febr. 10. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Használd a sulinavigátor pontszámolóját!
febr. 10. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Van rá esély attól is függ milyen emeltre

De oda járok, nem biztos a legjobb ötlet:'3

febr. 10. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
febr. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Kecskeméti Református gimnáziumba jelentkeztem. Szerintetek felvesznek?

Maximum viheto pontszamom van es kb 66 pontos a felvetelim. Nagyon izgulok hogy felvesznek e.

Szerintetek felvesznek a kecskeméti Bólyai János gimibe?

Általános szakra jelentkeztem és a 7es évvégim 4,4- es lett a félévim pedig 4,5. A felvételim 68 pont. Van esélyem??

Szerintetek felvesznek?

A Kecskemeti Reformatus Gimnaziumba szeretnem menni a felvetelim szar lett 64pont de majdnem max a hozott pontok. Matekra szeretnek jarni az ideeglenesben 46 vagyok a bolyai matek a masodik ott 74 vagyok. De nem szeretnek a bolyaiba jarni csak a refibe ott megheloltem...

Szerintetek felvesznek a Kecskeméti Bolyaiba vagy a Refibe matek tagozatra?

A központim nem lett jó 64 pont. Az átlagok 7. végén és 8. félévkor 4,86 lett. Két 4-es lett töri és földrajz. Csütörtökön megyek a Refibe szóbelizni. Aki a matek szakon van valamelyik suliban tudna valamit mondani róla? Szerintetek felvesznek? A válaszokat előre is Köszönöm!

Szerintetek mennyi az esélyem, hogy felvesznek a kecskeméti KJG-be, matek tagozatra?

jó tanuló vagyok, eddig az összes évvégim kitűnő lett, az ideji félévimben pedig csak kettő négyesem lett. az írásbelim 81 pontos, abból 42 a matek, 39 a magyar. a szóbelimet pedig nyilvánvalóan még nem tudom.

Felvesznek egyetemre 2017-ben 304-ponttal?

GAMF Kecskeméti főiskola "Egyetem" gépészmérnöki karára matek+informatika 272+(szakkal kapcsolatos okj tanfolyam)32=304 Tehát az okj képzéssel együtt van 304 pontom. (az okj már 24 helyett 32 pontot ér) Idén a minimum ponthatár 280 volt. 2017-ben is 280 lesz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!