PTE-ÁJK vélemények?

válasza:Én oda jártam, tavaly tavasszal diplomáztam. Nincs összehasonlítási alapom más jogi egyetemmel, de a vidékiek között szerintem élen jár.
Nekem nagyrészt jó tapasztalataim vannak, a legtöbb professzornak nem az a célja, hogy szivasson, főleg a vizsgákon értek engem kellemes meglepetések. Ne érts félre, nem az van hogy boldog-boldogtalant átrugdosnak, de ha tényleg tudod a dolgokat, csak rástresszelsz, akkor segítőkészen addig kérdezgetnek, amíg ki nem szedik belőled amit tudsz.
Ha van több kérdésed, akkor szívesen segítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. :)
Ti is kis esélyét látjátok annak h allatira feljegyzések titeket. 460 pont feletti pont nagyon nehéz:/
Szerdán megyek nyílt napra és nem igazán tudom milyen kérdéseket tehetnék fel az egyetem illetve a képzés kapcsán. Elsősorban az ott tanuló(k) véleménye érdekelne.
jó tanuló gimnazista vagyok, és a PTE-re szeretnék továbbtanulni. Vagy a bölcsészkar, vagy az ÁJK jöhetne szóba. Mit takar pontosan az ÁJK? mit lehet ott tanulni? mi lehet az emberből ha oda felveszik? ha mégsem fogom szeretni, milyen irányban lehet...
melyik jobb? Egyetemi elet szempontjából melyiket ajánljátok? Milyen a pazmanyon az oktatas? Es milyen a kozosseg? Foleg az egyetemi elet erdekelne a pazmanyon...
Melyik a jobb és miért ? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!