BME, ELTE vagy BGE nemzetkozi gazdalkodas szakja a jobb?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Gazdasági kar érdekel, leginkább a nemzetközi gazdálkodás vagy a kereskedelem és marketing alapszak. Szempontok: diploma mennyire piacképes, tanárok és diákközösség. Főleg a személyes tapasztalatok érdekelnek.
Szeptembertől kezdeném, csak még nem döntöttem el a sorrendet, persze a pontoktól függ majd de elméletben ha mindkettő menne akkor melyik a jobb ezen a szakon? Van különbség a tanításba stb. Előre is köszönöm
A Metropolitanon a kereskedelem és marketing illetve a gazdálkodás és menedzsment szak érdekelne levelezőn, a Miltonon a gazdálkodás és menedzsment levelezőn.
Gazdálkodási és menedzsment szakon tervezek továbbtanulni, az említett két egyetem között vacilálok. Gyakorlatilag minden szempontból szimpatikusabb az ELTE képzése, főleg a megajánlott jegyek és az angol nyelvű tárgyak ingyenes felvétele miatt. Ugyanakkor mindenhonnan...
Továbbtanulás előtt állok és ebből a kettőből lesz azt hiszem a befutó. Na de melyik legyen? A döntést nyilván én fogom meghozni (na meg a suli :D), viszont szívesen hallgatnék véleményeket, tapasztalatok, érveket a szakok mellett/ellen.
Szeptemberben kezdeném a mesterképzést nemzetközi tanulmányok alapszak után és ezt a szakot néztem kimesterre az SZTE-n. Közben elkezdtem dolgozni szintén pénzügyi / gazdasági területen egy nagyon jó lehetőségekkel bíró cégnél így azt semmi képpen nem szeretném...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!