Soproni Egyetem erdő mérnöki szakon menyi lesz szerintetek a felvételi pont állami támogatottra??

válasza:Kapcsolódó kérdések:
-Ez azt jelenti, hogy ingyenes vagy bizonyos %-ot engednek? --Az egyetem első félévéért nem kell fizetni? --Az összes félévért nem kell fizetni? --Továbbá egyetemi átlagot fognak nézni? ---Van különbség az államilag támogatott és az ösztöndíj között?
Biztos vagyok benne, hogy nem fogom elérni az állami ponthatárt, de önköltségesre van esélyem. Célszerű lenne emiatt változtatni a sorrenden?
Valahol azt írják, hogy ha 1 éven belül új képzést kezdek, akkor nem kell fizetni csak majd annyival több időt kell dolgozni Mo.-n, de valahol meg azt írják, hogy fizetni kell. Most melyik az igaz?
Megjelöltem mindkettőt, elsőnek az államit. Nagyobb esély van bejutni önköltségesre? Mi alapján döntik el, hogy aki már nem fér be az államira, az az önköltségesre még igen?
Van az önköltséges meg az államilag támogatott forma az egyes szakokon. Nagyon nehéz bekerülni az államira? Gondolom toronymagasan a legtöbb pontszámmal kell rendelkezni a többihez képest. Meg persze a sikeres felvételi után is erős átlagot kell megtartani. Innen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!