Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek érdemes a DE...

Szerintetek érdemes a DE vegyészmérnökit választanom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy a BME és a Pannon egyetemen a legjobb a képzés, de mennyire lehet a DE vegyészmérnökivel elhelyezkedni? Nagy hátrányban lennék ezzel a kettő egyetemmel szemben? Ha mondjuk a Bsc-t Debrecenben csinálnám meg és az Msc a BME vagy a Pannon egyetemen? Előre is köszi!

jún. 3. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Megéri :)
Nem érdemes :(
5 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán el lehet nyugi.
jún. 3. 17:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
jún. 3. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszel miatta hátrányban!
jún. 3. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes lehet kémia szakra mennem? Vagy a gyógyszerész, vegyészmérnöki szak jobban megérné?

Eddig sokan a vegyészmérnökit, gyógyszerész szakot ajánlották, és azt mondták, a kémia szak nem ad jó lehetőségeket, ha nem sikerül kutatóvá válnom. Viszont igazából a kémia szak jobban érdekelne, és most olvasgattam róla, és azt találtam, hogy pl. az ELTE-n, vegyész...

Vegyésztechnikusnak fogok tanulni, érdemes lesz tovább menni vegyészmérnök BSc-re?

Esti tagozaton kezdek a Petrikben Budapesten Vegyésztechnikus képzést. Engem nagyon érdekel ez a szakma, szeretnék benne dolgozni. Ugyanakkor felmerült bennem hogy levelezőn majd lehet elkezdeném a vegyészmérnökit. Mennyire ad plusz lehetőségeket?

Milyen irányba lenne érdemes képezni még magam?

Élelmiszeripari mérnök végzettségem van és határterületen helyezkedtem el, a fizum mindennel együtt nettó 570, bsc után milyen irányba mehetnék ahol szélesíthetem a tudásom? Mennyire járható út egy gépészmérnöki/vegyészmérnöki? Megérné elvégezni? Jelenleg folyamatirányítással foglalkozom.

Mennyire érdemes vegyésznek/vegyészmérnöknek tanulni?

Érdekelnek a reáltudományok és értem is őket, de ha már sok energiát fektetek egy "szakma" megtanulásába, akkor nyilván szeretném, ha az elfogadható jövedelmet és lehetőségeket biztosítana számomra. Ezért érdekelne, hogy megéri-e ezt tanulni?

Mennyire nehéz a vegyészmérnöki képzést elvégezni, ha 4-es vagyok?

Mennyi lehet majd a fizetés? Melyik irányba érdemes szakosodni?

Szerintetek mennyire érdemes vegyészmérnöknek tanulni?

Vegyészmérnöknek akarok tanulni. Diplomával kb. mennyit lehet keresni itthon illetve külföldön? Előre is köszönöm! :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!