Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pte vagy Szte gyógytornász...

Pte vagy Szte gyógytornász szak, és miért?

Figyelt kérdés
júl. 4. 08:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én SZTE-s vagyok, igaz nem gyógytornászon, de azért látok/hallok arról eleget, hogy mit tanulnak az évfolyamtársaim.

Nyilván csak a szegedi egyetemről van tapasztalatom, de itt azért elég magasan a követelmények, kevesen végzik el 4 év alatt a 4 éves képzést. Nyilván tanulni mindenhol kell, de én úgy tudom, hogy nálunk a gyógytornászokat sokkal szigorúbban osztályozzák. Szegedi viszonylatban jobban szeretik azokat alkalmazni, akik Szegeden végeztek, úgyhogy én ezt is figyelembe venném.

Maga a Szegedi etszk egyébként szerintem egy barátságos közeg, van mentorprogramunk, szoktak lenni ilyen "középiskolásabb jellegű" közösségi programok, mint például a kézműveskedés, szerintem a közösségi élet jó a mi karunkon

júl. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

SZTE gyógytornász szak?

Tudnátok róla írni információkat? Mindenhol mást hallok róla, szóval már nem tudom eldönteni, hogy hova is menjek.Illetve biosz+angol emelttel be lehet jutni? Előre is köszönöm a válaszokat!

Gyógytornász alapképzés az SZTE-n vagy a PTE-n? Mik a tapasztalataitok, melyiket válasszam?

Sziasztok! A következőben szeretném a segítségeteket, véleményeiteket kérni. Gyógytornász alapszakra szeretnék jelentkezni egyetemre és kettő egyetemet is esélyesnek tartok, de nem tudok közöttük dönteni. Ez a kettő a Szegedi Tudományegyetem és a Pécsi...

Tanuljam azt, ami érdekel, vagy azt, amiben több pénz van?

Sziasztok! Továbbtanuláson gondolkodom, 3 opció van. 1, Miskolc villamosmérnök levelező Jelenleg dolgozom, ha itt jóval feljebb szeretnék kerülni, akkor ez lenne a legjobb döntés. Túlzok, ha azt mondom, hogy a 8 órás munkaidőből van 1 óra munka.. Viszont nem...

27 vagyok és 8 éve dolgozom személyi edzőként 1 év volt a Testépítés és fitness sportoktatói 1 év a személyi edző suli (okj) mit kell elvégeznem...

Gyógytornászra gondolok de ott a képesítést amit elfogadnak az csak egyetem vagy fősuli vagy van ami nem az de elfogadják.

Semmelweis gyógytornász szakról?

Szimpatikus a szak, de sok helyen láttam, hogy durván nehéz :( Ha látják ezt olyanok, akik oda járnak/van rálátásuk a dologra, légyszi írjanak róla általánosságban pár dolgot (pl mennyire marad emellett szabadideje az embernek). Szívesen tanulnék gyógytornát,...

SE-ETK gyógytornász?

Sziasztok! Jelenleg gimnazista vagyok, érdeklődni szeretnék mindenről is. Egy jó ideje csak a gyógytornász szak érdekel engem, semmi más. Milyen a Semmelweis Egyetemen a képzés? Könnyen lehet csúszni? Kb. megmarad a csoport a végzésre vagy itt is nagy hullás van,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!