válasza:

válasza:...szia...
ez sok mindentől függ
látatlanban biztos jó iskolákat végeztél es a szüleid is jómódúak tehat neked is a gyors meggazdagodás lehet szimpatikus... legyél mezőgazdász vagy gépész és ezermester... minél több kompetenciát teljesitesz annal jobban tájékozódhatsz mert munka hely minden évre jut
További kérdések:
Hogyan kerestetek vele, hogyan használtátok? Ugye számos cikket megkeres, összeír forrásmegjelöléssel.
Van olyan jó mint a budapesti?
Van személy és vagyonőr szakképesítésem még az OKJ rendszerből viszont most láttam az új képzési rendszerben 10324022 azonosító számú Fegyveres Biztonsági Őr szakképesítést. Ezt ha elvégzem ugyan olyan szintnek számít mintha a vagyonőri mellé elvégeznék egy fegyver vizsgát?
Mindhárom középszinten lesz, ugyanis a két emeltem a földrajz és az angol. 2027ben erettsegizek és a töri és matek tudásom elég gyenge. Magyar nem rossz.
Mezőgazdasági mérnöki, agrármérnöki, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki. Ilyen szakokra gondolok. Szerintetek manapság mennyire éri meg ez az irányvonal? Mennyire ad jó lehetőségeket?
Én is kezdő vagyok 2024ben végeztem. Kórházban dolgozom,akartam váltani magánba, de sajnos rengeteg rossz tapasztalatot hallottam. Egyáltalán nem fizetnek többet mint a kórház, teljesen kihasználják a fiatalokat, trükköznek a bejelentéssel. Ez amúgy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!