Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Történelem szak hobbiból...

Történelem szak hobbiból levelezőn? Érdemes lehet?

Figyelt kérdés
júl. 11. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, nálad mit jelent az érdemes. Ha érdekel, örömöd van benne, és anyagilag meg időben is van rá kapacitásod, arra van, aki már azt mondja, hogy megéri.
júl. 11. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ.
júl. 11. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Próbáld ki, mit vesztesz vele?

Legjobb esetben lesz egy diplomád olyan területen, ami érdekel. Legrosszabb esetben elvesztettél 1-2 államilag támogatott félévet és kiiratkozol.

júl. 12. 02:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hobbiból bármi érdemes. Nem értem a kérdést.
júl. 12. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
A történelem pont az amihez nem kell egyetemre járni, pláne nem levelezőn. Nappalin vannak nagyon jó előadások, gyakorlatok, de ez pont elvész egy levelező képzésen. Viszont a vélekedésekkel ellentétben a töri egy nehéz tárgy. Tapasztalat! Minden korszakhoz vannak kiváló magyar és külföldi szerzők könyvei, azokat olvasd.
júl. 12. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, és van rá időd és anyagi kereted, akkor érdemes
júl. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Osztatlan történelem tanár szak lehetséges levelezőn?

Gyanítom hogy nem, de rákérdezek. Olvasgattam a felvi és a DE oldalát is, de nem találtam pontos információt. Igen, főképpen a Debreceni Egyetem képzései érdekelnének. Jó pár éve hogy érettségiztem, de most jutottam el arra pontra hogy el kellene indulni valamilyen...

Levelező szakon lehetek történelem-angol szakos tanár?

Felnőtt fejjel jöttem rá, hogy nagyon érdekel a történelem, és szívesen lennék tanár, angolul is jól beszélek. A legtöbb helyen nappali tagozaton lehet tanulni. Van rá lehetőség, hogy levelezőn elvégezzem az egyetemet munka mellett?

ELTE történelem szak levelezőre valaki jár esetleg? Igaz, hogy távoktatás van és Szombathely a központ? Van-e közelebb távoktatásos levelezői?

Tudna, valaki mesélni milyen a levelező szak távoktatásban? A távoktatás lehetősége nagyon vonzó, mert elég messze lakok Szombathelytől. Milyenek az órák, meddig tartanak, minden nap van-e, hányszor kell bejárni Szombathelyre? Elég csak félévenként vagy havonta...

Megéri bele vágni, sikerülhet?

Sziasztok, kb egy éve döntöttem el hogy Egyetemre szeretnék tovább menni (levelezőre) munka mellet. Jogászra szeretnék jelentkezni, emelt törizni akarok majd. 2 hete elkezdtem tanulni a törit (különböző fb csoportokba be léptem majd oda több anyagot is fel töltöttek...

Osztatlan tanárképzés elvégzése után van lehetőség arra, hogy belefogjak egy egyszakos, rövid ciklusú tanárképzésbe, ami levelező tagozaton indul?...

A helyzet az, hogy 2020 januárjában szereztem egy anglisztika alapszakos diplomát (üzleti angol specializáció, amerikanisztika szakirány). A nyár során bejutottam angol nyelv és kultúra - magyartanár szakra. Az anglisztikán megszerzett kreditek nagy részét elfogadták....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!