Történelem szak hobbiból levelezőn? Érdemes lehet?

válasza:

válasza:Próbáld ki, mit vesztesz vele?
Legjobb esetben lesz egy diplomád olyan területen, ami érdekel. Legrosszabb esetben elvesztettél 1-2 államilag támogatott félévet és kiiratkozol.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyanítom hogy nem, de rákérdezek. Olvasgattam a felvi és a DE oldalát is, de nem találtam pontos információt. Igen, főképpen a Debreceni Egyetem képzései érdekelnének. Jó pár éve hogy érettségiztem, de most jutottam el arra pontra hogy el kellene indulni valamilyen...
Felnőtt fejjel jöttem rá, hogy nagyon érdekel a történelem, és szívesen lennék tanár, angolul is jól beszélek. A legtöbb helyen nappali tagozaton lehet tanulni. Van rá lehetőség, hogy levelezőn elvégezzem az egyetemet munka mellett?
Tudna, valaki mesélni milyen a levelező szak távoktatásban? A távoktatás lehetősége nagyon vonzó, mert elég messze lakok Szombathelytől. Milyenek az órák, meddig tartanak, minden nap van-e, hányszor kell bejárni Szombathelyre? Elég csak félévenként vagy havonta...
Nyilván munka mellett semmi sem könnyű...
Sziasztok, kb egy éve döntöttem el hogy Egyetemre szeretnék tovább menni (levelezőre) munka mellet. Jogászra szeretnék jelentkezni, emelt törizni akarok majd. 2 hete elkezdtem tanulni a törit (különböző fb csoportokba be léptem majd oda több anyagot is fel töltöttek...
A helyzet az, hogy 2020 januárjában szereztem egy anglisztika alapszakos diplomát (üzleti angol specializáció, amerikanisztika szakirány). A nyár során bejutottam angol nyelv és kultúra - magyartanár szakra. Az anglisztikán megszerzett kreditek nagy részét elfogadták....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!