Akik FOSZK képzésre jelentkeztek idén, melyikre?
Figyelt kérdés
És rendes felvételi eljárásban, vagy pótfelvételin?aug. 5. 13:54
1/1 anonim 

válasza:

válasza:A FOSZK képzések nem igazán érik meg, csak akkor, ha abban az irányban mész egyetemre
Kapcsolódó kérdések:
Melyik FOSZK képzésre éri meg jelentkezni?
Munka mellett csinálnám levelezőn. (ha ezt lehet egyáltalán levelezőn) Jelenleg nem tudom újraírni az érettségimet, hogy jobb legyen. Addig gondoltam elvégzek egy FOSZK képzést csak nem tudom melyiket érné meg a legjobban. Köszi ha tudtok segíteni.
A MILTON-ra jelentkeztem gazdaságinfomatika FOSZK képzésre, jelentkeztem a pontok miatt általános felvételi eljárás kompetenciavizsgára. Mik a tapasztalatok?
Nehéz a vizsga? Egyébként milyen a MILTON?
Az alábbiak alapján jelentkezhetek duális képzésre?
Jelenleg BGE-PSZK-n tanulok foszkon. Egy év múlva meglesz az oklevél és 2021 szeptemberében szeretném elkezdeni az alapképzést. Néhány helyen már dolgoztam irodai adminisztrátor, illetve pénzügyi asszisztens pozícióban, szóal kevés tapasztalatom van. (nem tudom, ez...
Elkezdeném a gazdasági menedzsment alapképzés szakot, de sajnos nincs emelt szintű érettségim. Azon gondolkodom, mit tegyek. Csináljak egy emelt...
De ettőlmég ugyis fog kelleni az emelt érettségi?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!