1–10-ig való ujjszámolás tanítása?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan tanítjátok az 1–10-ig való ujjszámolást tanítóként/gyógypedagógusként.
Melyik kézzel kezditek? (Bal vagy jobb?)
Melyik ujjal kezditek? (Hüvelykujjal vagy kisujjal?)
Amikor a gyerekeknek mutatjátok, a tenyeretek feléjük néz vagy magatok felé?
A gyerekek ugyanúgy tartják a kezüket, mint ti, vagy "tükörképként" utánoznak benneteket?
Nem azt keresem, hogy melyik az egyetlen helyes módszer, hanem azt, hogy a gyakorlatban ki mit használ, és mi vált be a kisgyerekeknél (különösen alsó tagozaton vagy SNI-s tanulóknál).
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Èn egy 3,50es diák vagyok nagyon gondolkodom hogy át megyek oda turisztikára főkènt az iskolai közössèg èrdekel meg hogy milyenek a tanárok ès kollègium?
Szerintetek mennyire igaz az, hogy aki estin érettségizik , annak lehetetlen jól megírni, sokkal kevesebb tudást kap, mint egy nappali tagozatos tanuló? Illetve később, az önéletrajzban, munkakeresésnél mennyire elitélendő az, hogyha valaki estire járt? Ti mit gondoltok erről?
Milyen szak? Jó oda járni? Mennyire lehet vele elhelyezkedni? Nem utolsósorban milyen fizetésért, és az ország melyik részén?
Sziasztok! 12.-es végzős vagyok egy nagyon erős budapesti gimiben, és informatikai területen szeretnék továbbtanulni. Viszont fontos a választásnál hogy habár még az alapszakot (anyagi okokból) még Magyarországon szeretném elvégezni, de mesterszakra mindenképp...
Tehát utána ha ebben dolgoznák számítana ez valamit? Tehát ugyan annyit érne a mérnökim ,mint egy nehezebb egyetemen szerzett hallgatónak? Ugyan úgy eltudok menni én mint Dunaújvárosis egy olyan céghez dolgozni ,ahol már egy Óbudais is dolgozik? Nincs esetleg ez...
Van olyan jó mint az ELTE? Elég nehéz? Milyen lehetőségeket ad?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!