Pannon Egyetem pszichológia szak? Mennyire jó? Mik a tapasztalatok?

válasza:#1 Nyilván pont azért tettem fel a kérdést, mert nemrég indult, és kisebb egyetem.
A konkrét hátrányok méretére és mibenlétére vagyok kíváncsi, illetve tapasztalatokra.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Utolsó évemben vagyok technikumban és érdekel a pszichológia, pécsi egyetem van a legközelebb hozzám és azt szeretnem kérdezni az oda jaró hallgatóktól, mi a véleményük az egyetemről, szakról.
Megtetszett hogy pszichològia szakot is indított tavaj òta, és ez engem nagyon érdekelne, de külföldön élek, dolgozom, gyerekeim vannak, a sime levelező tagozatot nem tudnám megoldani más egyetemen.
Sziasztok! Tavaly érettségiztem elég jól de fogalmam sem volt hogy mit szeretnék kezdeni magammal jelentkeztem egyetemre egy semmitmondó szakra ahova fel is vettek viszont egy év után rájöttem, hogy ez nem az én világom. Tanácstalan vagyok, csak azt tudom hogy talán...
Tudom, hogy viszonylag új a képzés, és még senki se végezte el, de érdekelne, hogy akik oda járnak, azoknak milyen tapasztalatai vannak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!