Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pannon Egyetem pszichológia...

Pannon Egyetem pszichológia szak? Mennyire jó? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mennyire hátrány pl egy ELTE-hez, SZTE-hez képest?

szept. 1. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Nyilván kevésbé jó, mint a nagyobb egyetemeken, de elég jó ahhoz hogy elvégezze valaki. Ha jól tudom ott frissen indult, ez talán okozhat némi problémát
szept. 3. 07:53
 2/7 A kérdező kommentje:

#1 Nyilván pont azért tettem fel a kérdést, mert nemrég indult, és kisebb egyetem.

A konkrét hátrányok méretére és mibenlétére vagyok kíváncsi, illetve tapasztalatokra.

szept. 4. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
De milyen hátrányról vársz tapasztalatot? Még nem végzett az első évfolyam, annyira új a képzés. Nincsenek kint a munkaerőpiacon, akik ott tanultak (nem mintha a BA diplomával sokra mennének ott). Mesterképzésük egyelőre nincs, tehát okleveles pszichológus nem is fog mostanában ott végezni. Aki pedig jelenleg oda jár a BA-ra, annak nem lesz összehasonlítási alapja a többi egyetem pszichológia szakáról. Így nem teljesen világos, hogy mégis milyen hátrányról kéne bárkinek beszámolnia.
szept. 6. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Pl hogy milyen a képzés, tanárok stb...
szept. 6. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak ismételni tudom: aki oda jár, annak nincs összehasonlítási alapja a többi egyetem pszichológia alapképzésével. Véleményt nyilván tudnának mondani, de nem arról, hogy milyen pl. az ELTE-hez képest.
szept. 6. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 "Csak ismételni tudom: aki oda jár, annak nincs összehasonlítási alapja a többi egyetem pszichológia alapképzésével" Ezt honnan tudod? Biztos van aki máshonnan váltott a Pannonra vagy fordítva. Vagy közeli ismerőse máshova jár.
szept. 6. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
én annyit tudok hallomásból, hogy nagyrészt munkapszichós tanárok vannak csak. az ELTEvel meg a SZTEvel szerintem semmiképpen nem összehasonlítható jelenleg, ha választhatsz akkor inkább azokat mondanám, főleg ha nem a munkapszichós vonal érdekel elsősorban.
szept. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Milyen tapasztalatok vannak a PTE-BTK pszichológia alapszakkal kapcsolatban?

Utolsó évemben vagyok technikumban és érdekel a pszichológia, pécsi egyetem van a legközelebb hozzám és azt szeretnem kérdezni az oda jaró hallgatóktól, mi a véleményük az egyetemről, szakról.

Varsòi Menedzsment Egyetem valòban akkreditált diplomát ad 5 év után? Van valaki aki ìrna tapasztalatokat?

Megtetszett hogy pszichològia szakot is indított tavaj òta, és ez engem nagyon érdekelne, de külföldön élek, dolgozom, gyerekeim vannak, a sime levelező tagozatot nem tudnám megoldani más egyetemen.

Mit tanuljak egyetemen? Tanár/Pszichologia szak tapasztalatokat meghallgatnék

Sziasztok! Tavaly érettségiztem elég jól de fogalmam sem volt hogy mit szeretnék kezdeni magammal jelentkeztem egyetemre egy semmitmondó szakra ahova fel is vettek viszont egy év után rájöttem, hogy ez nem az én világom. Tanácstalan vagyok, csak azt tudom hogy talán...

Mik eddig a tapasztalatok a Pannon Egyetem pszichológia szakáról?

Tudom, hogy viszonylag új a képzés, és még senki se végezte el, de érdekelne, hogy akik oda járnak, azoknak milyen tapasztalatai vannak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!