Szerintetek van értelme a felnőttképzésnek?

válasza:

válasza:Ha több szakmád van, több esélyed lesz.
Természetesen van értelme mindenféle képzésnek - feltéve, hogy tényleg megtanulod, és képes vagy gyakorlatot szerezni benne. (Önmagában egy papír még nem sokat ér.)

válasza:Nem, nincs értelme, semmi.
Igaz én elvégeztem felnőttként egy technikusi képzést, és most ebben van vállalkozásom, amit imádok, és végre megtaláltam a helyemet, de a felnőttképzéseknek abszolút semmi értelme nincsen.

válasza:Szerintem sokkal jobb lehetőségeid nem lesznek sajnos. Az összes részidős képzés csak a pénz miatt működik, tudást ott nem igen lehet szerezni.
A munkaerőpiacon pedig az számít inkább, hogy miből van tapasztalatod, nem pedig az, miből van papírod. Karriert váltani borzasztóan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon szeretnék tanulni, de nem tudom mit lenne érdemes. Már van egy diplomám, amit sosem hasznosítottam. Nem szeretnék újra olyan képzésbe időt fektetni aminek nem lesz értelme. Kb mindenről azt olvasni, hogy telített a szakma. N
A szerződésben nincsenek benne fontos részletek a képzéssel kapcsolatban, például nincs benne a gyakorlati képzés helye.
Mikor elvégeztem a középiskolát, nem akartam továbbtanulni. Egyrészt más terveim voltak, majd dolgozni kezdtem, illetve nem volt semmi, amit szívesen választottam volna. Jó képességű diák voltam, a tanáraim nem értették, miért nem mentem tovább. Egyébként szakmát azt...
Idén leszek 28 éves, eddig dolgoztam, most is, 10 osztályom van, az érettségit folyton halogattam csak, de vajon ha most elkezdeném, lenne értelme még tanulni? Tudnék vele valamit kezdeni? Mit gondoltok?
30 és 35 év között vagyok :) Kölyökkoromban nem tudtam mi legyek, differenciálatlan érdeklődésem volt. Utána dolgoznom kellett, valahogy összebotoztam egy diplomát, az akkori képességeimnek megfelelőt, és hogy támogassam vele a melómat. Viszont eltelt az idő, már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!