Tempus távoktatás?

Figyelt kérdés

Tempus távoktatásról nagyon kevés véleményt olvastam, így még mindig nem tudom megpróbáljam-e.

Az érdekelne leginkább, hogy lehet -e különbözeti vizsgával megcsinálni a 11-12. osztályt vagy nem? illetve, hogy hogy zajlott maga az érettségi? olvastam egy rossz véleményt, hogy az estisekkel volt tartva és zavarták beszéddel az írásbelit. Ha van tapasztalatotok kérlek írjátok le, köszönöm!

szept. 2. 14:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Tempus Felnottek iskolajarol mi a velemenyetek?

Nezegettem a tavoktatast, sajnos nincs idom iskolaba bejarni munka, es csalad mellett. Hogy vannak az online orak, milyen ido kozonkent, felelesek, hogy vannak,stb??

EKKE távoktatásos informatikus könyvtáros BA?

TÖbb éve végeztem a középiskolát, és nem mentem egyetemre. Viszont erősen gondolkodom rajta, hogy 1 év múlva elkezdem. Sajnos a nappali, esti és levelező képzések nem megoldhatóak, mert hétfőtől péntekig dolgozok, és nem tudok minden második héten szabadságot kivenni...

PTE foksz jogi asszisztens távoktatás képzés mennyire nehéz munka mellett?

Érdekelne a gyakorlat is hogyan működik. Egyszerre kell letudni a gyakorlatot vagy lehet szakaszosan is?(pl. Egyik héten dolgoznék a következő héten nem?vagy 4-6 órát gyakorlatoznék naponta.Mennyire rugalmasak?) Bármi tapasztalatot meghallgatnék a szakkal kapcsolatban.

Kodolányi távoktatás - nemzetközi tanulmányok?

Sziasztok, a jelenlegi munkahelyem mellett lenne 3 évem, amikor tudnék mellette tanulni. Ugyanakkor a bejárást nem tudnám megoldani, így került képbe a Kodolányi távoktatása. Aki oda jár/járt, tudna írni róla? Tényleg 100% online, mindent leadnak/feltöltenek, amire...

Kodolányi János egyetem történelem szakán, távoktatásos munkarendben milyen gyakran vannak az órák hétköznapon, munkaidőben?

Már van egy diplomám, és állásom, a történelem szakot régi álmom beteljesítéseként végezném el. Viszont olyan helyen szeretném, ahol ez a lehető legkevésbé ütközik a munkámmal. Ezért érdekelne, hogy a Kodolányin mi a helyzet.

Kodolányi üzemmérnök-informatikus (levelező), Gábor Dénes mérnökinformatikus (távoktatás), vagy EKKE programtervező informatikus (távoktatás) szakát...

Budapesti vagyok, és munka mellett szeretnék informatikusi diplomát szerezni (eredeti végzettségem szerint geográfus vagyok, de ezt most már nagyon megbántam, nem sokra mentem vele, csak érdekes volt). Sajnos levelezőn csak 1 egyetem indít ilyen szakot (KJE)...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!