Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt PTE pszichológia...

Van itt PTE pszichológia szakos hallgató?

Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok, és szívesen beszélgetnék valakivel a szakról, hogy tudjak dönteni.

szept. 3. 07:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem a PTE-re jártam, de általánosságban a szakról tudok mesélni. Nyugodtan írj, ha gondolod! :)
szept. 4. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Hageni távegyetemen tanuló pszichológia szakos hallgatókhoz, mennyibe kerül és hány féléves a képzés?

Hogyan zajlanak a vizsgák, nehéz német nyelven végezni? Milyen az oktatás színvonala? Bárki aki oda jár/járt ossza meg véleményét, tapasztalatait.

Pszichológia szakos hallgatók ti hogy jutottatok be az egyetemre?

Már őszintén fogalmam sincs, hogy mivel mennyi pontot szerezhetek és, hogy egyáltalán mi ér és mi nem ér pontot. Ti hogyan értetek el kb 430 pontot? Én úgy terveztem, hogy emeltezem bioszból és angolból és azokért elvileg megkapom a 100 többletpontot..habár az ofőm...

Debrecen MA Pszichológia szakos hallgató van itt?

Milyen szakirányon tanulsz, mik a tapasztalataid?

Van köztetek pszichológia szakos hallgató, aki szívesen válaszolna pár kérdésemre?

Esetleg ha Szegedre jár nem lenne hátrány :) A képzéssel kapcsolatban lenne szükségem néhány információra ! Köszönöm előre is ! :)

SZTE MA Pszichológia szakos hallgató?

Van itt olyan? Megosztaná esetleg a tapasztalatokat, véleményt? Akár privátban is. Előre is köszi :)

Pázmányon vagy Károlin pszichológia szakos hallgatók vannak itt?

Lenne pár kérdésem. Tudnátok privátban írni, ha segítenétek/felvulágosítanátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!