Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen OKJ tanfolyamot érdemes...

Bank86 kérdése:

Milyen OKJ tanfolyamot érdemes elkezdeni az számítástechnika, informatikai területén amivel el is lehet helyezkedni? Pályamódosítás miatt kérdem főleg, ez érdekelne engem? Már van 2 szakmám más területről (gépészet)

Figyelt kérdés
Webmester,webfejlesztő... lenne a szakma főleg és nincs benne még tapasztalatom.Soterline iskolát néztem ki.Szívesen veszem bárki véleményét és előre is köszönöm

2014. máj. 6. 14:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Én Multimédia-fejlesztő OKJ-t végeztem. Ez hat éve volt, most már lehet más néven fut.

Tanítottak ott mindent, ami ehhez kell; photoshop, corel draw, flash, director, html, css, js, php, 3d studio, stb.

Két éves, nappali képzés volt. Emelt szintnek nevezték.

Van (volt?) sima is, az egy éves.

Én ezzel helyezkedtem el, azóta is ott vagyok. Tavaly kezdtem el gazdaságinformatika alapszakot levelezőn. Ez majd jól kiegészíti az eddig megszerzett tudásom.

2014. máj. 7. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!