Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha töri és magyarból 4 es vagyok?

Ha töri és magyarból 4 es vagyok?

Figyelt kérdés

Ha töri és magyarból 4 es vagyok? matekból és angolból 2-es. Van rá esélyem ha belehúzok, 2 töri és magyar emelttel felvegyenek jogi egyetemre? 11. es vok egész nyáron ráfeküdnék erre 2 tantárgyra meg év közben is szerintetek?

olyan 90-95 % ra kéne megírjam, de hát ennyi idő alatt még bőven eltudom sajátosítani , ezt a hét tantárgyat?

Ügyvédnek szeretnék menni, és ezt most döntöttem el, eddig ezért nem fektettem nagyobb energiát a sulira?

2014. máj. 12. 10:47
 1/3 A kérdező kommentje:
*két
2014. máj. 12. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseriteni de ez nem ilyen egyszerü... 90%-ra megirni 2 emeltet is egy évben.. Lehetségesnek lehetséges, de azok szoktak ilyen érettségiket irni emeltből akik 4 év alatt szin 5-ösök voltak magyarból is és töriből is.

A helyedben terveznék máshova is.. Vagy fizetősre is beadnám a jelentkezésem.

2014. máj. 12. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Haha. Nem. Pláne nem két ilyen tárgyat. Én január óta készültem két emeltre, köztük egyik a töri (az összes Száray-könyvet kijegyzeteltem meg ilyen apróságok, mellette hat évig voltam dicséretes töriből), és így is csak olyan 85% körülre számítok. A magyar emelt pedig külön műsorszám. Ha alapból nincsen egy évek óta építgetett irodalom műveltséged, akkor nulla az esély rá.
2014. máj. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!