A Miskolci Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumba hanyas átlaggal vesznek fel? Most fogom írni a felvételit szombaton és kicsit félek, hogy felvesznek e. Az átlagom 4-es. Jah és szóbelizni miből kell?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Nem igazán tudom eldönteni, hogy hova menjek továbbtanulni és ezért kérném a segítségeteket... Egy furcsább kérdésem is lenne, hogy ezek közül melyiknél van kártyás beléptető?
14éves vagyok és a Kossuthba szeretnék menni, de ha kérdezem, hogy milyen iskola valaki azt mondja, hogy gyenge, valaki azt mondja erős, valaki azt mondja, hogy a tanárok hanyagok, viszont több embertől is hallottam, hogy jó iskola. Nektek mi a véleményetek?
Barátnőmet angol nyelvi előkészítőre vették fel, és szeretné/szeretnénk megismerni az osztálytársait, évfolyamtársait:D
Most nagyon elbizonytalanodtam köztük..Mindkettőben voltam nyílt napon, mindkettő tetszett..Sport eredményekben szinte megegyeznek..Valami javaslat/tapasztalat/vélemény/segítség? 8. osztályos vagyok, januárban felvételit írok segítseteeeek:(
Eddig sok jó véleményt hallottam róla, voltam is ott nyílt napon, és engem nagyon meggyőzött..Ám sokan mondanak róla rosszat is, amit nem nagyon tudok róla elképzelni..Tudnátok ilyen rossz véleményeket is mondani?:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!